Bol váš manžel na adrológiu kvôli zlému spermiogramu?

annkajanik
4. okt 2020

Dobrý deň prajem chcela by som sa opýtať
Chodil niektorej z vás manžel na andrologiu kvôli zlému spermiogramu, dok. nam povedal ze musí ešte prísť na hormonálny test čo bolo ďalej u vás? Dal nejaké lieky a upravilo sa to? Alebo je to beh na dlhú trať a možno aj zbytočny?

wierocka1
4. okt 2020

@annkajanik ahooj, moj bol tiez u androloga katastrofalny spermiogram, povedal ze brat 2 sacky folandrolu denne a za mesiac kontrolny sperm. Aj hormonalny profil urobi a este zasa o mesiac ze urobi zaver z troch vysetreni.

annkajanik
autor
5. okt 2020

@wierocka1 ja si myslím ze proste gyncare potrebuje vidieť nejaké testy manžela a potom sa začne riešiť umelé

wierocka1
5. okt 2020

@annkajanik no neviem ako gyncare, ale my sme boli v Heliose BB a tam urobili spermiogram, ze zle a isli sme hned na umele, ktore nevyslo. Po 3mesiacoch sme si tam dali urobit kontrolny spermiogram a bez zmeny, tak vtedy nas poslali na vysetrenie, ze zistit pricinu zleho spermiogramu. Vsetko mi to prislo tak, ze chceli len peniaze z nas dostat preco nas pred tym umelym neposlali zistit pricinu zleho spermiogramu?

iana_123
6. okt 2020

@wierocka1 ahoj, za mesiac ísť na kontrolný spermiogram je strašne skoro, spermie sa obmieňajú každé 3 mesiace cca, takze po mesiaci nevidno žiadnu úpravu (ak by mal aj zlý spermiogram kvôli antibiotikám alebo nejakej chorobe). A ako ste teraz na tom? Už si po vklade?

annkajanik
autor
6. okt 2020

Ja si myslím opak my chodíme do gyncare už 2 roky a doktorka mi povedala ze mi neodporúča umelé oplodnenie vzhľadom na zlý spermiogram a moju nadváhu vážim 92 kg a vraj by sa poškodila maternica poslala nás na andrologiu pred mesiacom a mne dala konečne tablety na pcos siofor a schudla som z 96.8 na 92 kg tak boli sme u androlog ma ísť na horm testy a chcela som vedieť či dokáže androlog nejako zlepšiť situáciu

annkajanik
autor
6. okt 2020

Rozmýšľala som ze budeme obaja brat drmek... Možno sa zlepší ta ovulka

wierocka1
6. okt 2020

@iana_123 mne odoberali vajicka 1,jula a nevzniklo ziadne embryo tak mi nemali co vkladat. Mame ist na druhe ivf ale neviem kedy

iana_123
6. okt 2020

@wierocka1 jaj tak to mi je ľúto, budem držať palce, aby boli embryjka z ďalšieho IVF 🍀🍀

wierocka1
7. okt 2020

@iana_123 dakujem, hadamsa zadari

fedorovamirka
10. okt 2020

Ano manzel bol u androloga,vzali mu odbery,urobili spermiogram...Ale vzhladom na jeho pridruzene diagnozy mu lekar povedal len brat vitaminy na podporu(Folandrol) ze mu nic ine nepomoze...Vraj ak by nemal diagnozy ake ma,isiel by cestou hormonalnej liecby🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre