Skúsenosti s antikoncepčným telieskom

mara2010
4. jan 2022

Ahojte akú máte prosím vás skúsenosť s Vnútromaternicovym telieskom 🙂

davida
4. jan 2022

Ja mam mirenu a som spokojna,mam uz tretiu,tento rok pojdem na stvrtu, menzes nemavam, nepriberam,nemam horsiu plet, muz sa nestazuje😁

beatrice1111
4. jan 2022

@davida ako že menzes nemavas?

davida
4. jan 2022

@beatrice1111 posobi na vystelku maternice,ta nehrubne cize nedochadza k menstruacii

emilka_1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
5. jan 2022

@mara2010 mám Mirenu, tiež už tretiu, menzes nemám roky, úplná paráda, žiadne vedľajšie účinky, pre mňa top, ale každej žene vyhovuje niečo iné

veselo_neveselo
5. jan 2022

Mala som nehormonalne teliesko, a uplne v pohode. Mavala som trochu menstruacne bolesti 1. den ms, a trosku silnejsie krvacanie cez ms, ale inak ziadny problem. Teraz som si ho nechala vybrat, tak mam par cyklov na porovnanie.

mara2010
autor
5. jan 2022

@veselo_neveselo len sa neviem rozhodnúť či si dať hormonalne alebo nehormonalne neviete aký je v tom rozdiel lebo všade píšu čosi iné 🙂

elizabet173
5. jan 2022

@mara2010 mala som aj také aj také, pre mňa hormonálne znamená väčší komfort, život bez otravovania sa s vložkami a tampónmi je pohodlný, asi je aj spoľahlivejšie, ale poraď sa s gynekológom

veselo_neveselo
13. jan 2022

@mara2010 treba sa pytat gynekologa. Hormonalne posobi navyse este aj hormonmi, co ja som nechcela. Ale ja som napr mala cyklus pravidelny, ziadne tazkosti, tak som nevidela dovod davat hormonalne. Ale teda este som nemala deti, tak som sa snazila nevstupovat nicim do toho prirodzeneho cyklu.