Viem, že účinnosť antikoncepcie pri správnom užívaní je 99,9 %, zaujíma ma, či existuje niekto, kto napriek tomu otehotnel 😵 . Zaujímajú ma reálne a overené skúsenosti, nie kamoška jednej kamošky a jej kamošky švagriná 😀 😀 😀 😀 .
Ďakujem za každú odpoveď ...
ano mne sa to stalo a boli sme veru v soku ze som tehu som nevedela do 3 m
Nie.
aj mojej mamine sa to stalo..takze sa to asi da
Tychto tem tu mas viac. Moja sestra otehotnela nebola ani chora nemala ziadne hnacky vracanie. Brala ich pravidelne a predsa sa stalo
Mne sa to stalo. Bol to rok plny stresov a nervov. Rozvadzala som sa a vsetko okolo toho,majetok,mala,nova praca. Medzitym mi dr oznamila na preventivnej prehliadke ze som tehotna. Vies si predstavit ten moj sok? Lebo som uzivala Logest. Pri tych vsetkych stresoch a nervoch,stratila ucinnost. Stava sa,no necakala som ze zrovna mne.Nastastie vsetky vysledky boli v poriadku a mam druhu dcerku bude mat o par dni 18 mesiacov. Mam ju s priatelom. Dovod rozvodu bol ze exmanzel si nasiel inu a ich vztah trval pocas naseho manzelstva 3 roky. Ja mam priatela s ktorym som rok ored rozvodom. Miluje obe moje deti(nasa malinka spolocna). Vsetko sa upokojilo,dalo na poriadok. V praci ma pochopili hoci som tam bola 5 mesiacov a doba urcita. Uz mam na dobu neurcitu,malinka chodi do jasliciek,a robi nam radost 🙂
Nastastie vsetko dopadlo dobre 🙂
Ja som pri antikoncepcii mala v mobile nastavenú každodennú pripomienku. 18:00 pip a okamžite som ju zjedla. 100% som žiadnu nevynechala, žiadne antibiotika, žiadna črevná chrípka a predsa jedna mrcha neprišla, keď meškala 7 dní urobila som si test - pozitívny. Ihneď šup k doktorovi: 6+5tt. Ďalší týždeň v Martine na diagnostike: vraj uvidíme čo bude, zavčasu ste na to prišla a vynechala ďalšie tabletky, ešte nemusí mať plod následky. V 10+4tt kontrola...MA. Príroda bola múdra, silnejšia, rozhodla... čo ja viem...
Nechápem ako možete otehotniet ak beriete tabletky, ved tabletka - hormon blokuje ovulaciu a telo je akoby tehotné a tehotna žena už nemože otehotniet....to by nebola percentnost spolahlivosti 99,9 ale 50percent....
Ja nie ale kolegyňa.Do 6mesiaca nevedela že je tehu....Brala stále hak aj mrchu mala...Našťastie sa jej malá narodila zdravá...zbadala to len na tom že začala priberať a z ničoho nič jej vybehlo bruško.....
Aj moja kolegyna tak otehotnela. Jej dcera uz ma 15rokov
Mne sa to tiež podarilo, antibiotiká popri užívaní HAK. Konzultovala som telefonicky s dokim a povedal, že sa nemusím báť. Dnes mám 14-ročnú dcérku a nového dokiho 😀
mne sa to tiez stalo.dnes mam vdaka tomu 6 rocneho syna 🙂
aj mne sa to tiež stalo,že som počas ANTIKONCEPCIE otehotnela a švagrina ma obvinovala,že som si naschval vysadila tabletky,aby som otehotnela,lebo nechcela veriť,že sa da počas antikoncepcie otehotnieť,lebo ona tvrdí,že to sa neda ale Ja jej to vysvetlovať nebudem,nech si myslí čo chce 😝 😀
...no ja sa po dvoch sekciách obávam ďalšieho tehu a tak tabletky ešte istím ďalšou formou ochrany 😀
aj mne sa to stalo. Ironiou je, ze cele roky sme fungovali uspesne na prerusovanej sulozi s tym, ze keby nahodou, nevadi. Chceli sme 3 deti. Ale zlyhanie ziadne, deti boli pocate vtedy, ked mali byt. Po trohc som si povedala, ze uz ziadne keby nahodou, tri nam stacia a tak som zacala brat HAK. Ze je to bezpecnejsie. No, bola som na umretie, ked som zistila, ze som tehotna, nechapala som, ved som si vybrala to najspolahlivejsie (ja som mala yasminelle), HAK. Prave to zlyhalo. Ziadne ATB, ziadna vynechana ci neskor vzata tabletka, ziadne crevne problemy, proste vobec nic. A tak mame 4 deti. A dalej fungujeme tou akoze nespolahlivou prerusovanou. Ja som HAK strasne nechcela, vadi mi pchat sa hormonmi, ale tak mi to vtedy prislo ako najväcsia istota. Dost skoro som sa presvedcila, ze ani moje telo ich nechcelo. 🙂
otehotnia len take ktore chcu otehotniet,potom by som podala staznost 🙂
mna by skor zaujimalo ako sapototm tie zeny chrania ked raz cez antiiku otehotneli,ze ci jej veria,ved raz ked sa stalo,moze sa stat znovu ci nie? a ja tiez poznam par takych zien co tak otehotneli,takze ja by som sa nato nespoliehala 😉
Moze sa ti stat ak beries s HAK niektore antibiotika.Zvlast Amoxil znizuje ucinnost HAK ale aj ine.Treba si poziet pribalovi letak antibiotic ktore budes brat ak je tam uvedene ze znizuju ucinnost HAK mala by si v case ich uzivania pouzivat aj inu formu ochrany.Najznamejsi pripad zlyhania HAK pri antibiotikach je herecka LIZ HURLEY a jej syn Damian ktory z toho vznikol.