Je účinnejší spermicídny gél ako HAK?

30. júl 2023

Ahojte, akú máte skúsenost so spermicidnym gélom? 😀
Je to podľa vás lepsie ako normálna HAK? Malo by sa to istit aj kondomom či je to individuálne? 🙃🙃

martinmmartin
30. júl 2023

HAK je daleko istejsia

budulinka12
30. júl 2023

So spermicídnym gélom sa mi v septembri narodí babo 😂 je tam isto menšia ochrana

janai1
30. júl 2023

Spoľahlivosť Pharmatexu je pri správnom použití viac ako 97,6 %
Hak má 99,7%

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
30. júl 2023

určite HAK

autor
30. júl 2023

@julia2002 asi hormonálna antikoncepcia bude lepšia ako tá bez estrogénu však.. ? 😬 nechcem pribrať z antikoncepcie radšej by som bola za nejakú tabletku x ktorej sa najmenej teda Priberá..

janai1
30. júl 2023

Zo žiadnej HAK sa nepriberá
Priberá sa z kalorického nadbytku

autor
30. júl 2023

Ale ďakujem všetkým za odpoveď.😉

autor
30. júl 2023

@janai1 ahaa , jasne ďakujem.

ibrunova
30. júl 2023

priberalo sa pred 30 rokmi, keď bola antika v plienkach. Teraz sú už celkom iné prípravky.

lizatko1009
30. júl 2023

Za mna antikoncepcia, mam roky kruzok nuvaring

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. júl 2023

@julia2002 nevyznám sa do toho😅 teraz už chápem, ďakujem.

sante81
30. júl 2023

Beriem antikoncepciu 3 mesiac, kvôli zdravotným problémom a prvý mesiac+5kg navyše. Jedálniček upravený, kopec pohybu, najmä v práci, začala som behať. Cítim sa nafúknutá, v lekárni mi odporučila tabletky na odvodnenie. To je jediný vedľajší účinok ( pre mňa)

megleka
3. aug 2023

Sepemicidny gél žiadny ale užívam HAL -MISTRA nemala som nikdy problém síce cítim že “mám ovuláciu” aj keď by som nemala ale pri niektorých môže byt ale zase ak sa aj tvorí tak zase sa zahusťuje hlien v krčku maternice aby sa tam nedostali spermie stačí keď si dáš MISTRA a najdes príbalový leták ja som ani nepribrala ani zmeny nálad ani nič možno mám menej akné ale občas sa aj tak objaví ☺️☺️☺️ stalo sa mi pár krat pri nej že mi vynechala cyklus ubezpečil ma dr ze je to v poriadku za mna je HAK super aj keď stále stresujem aj napriek tomu poviem na celu papulu ze sa do mna nerobí 😀 (chceli by sme ešte nejaky rok počkať nakoľko je ešte otázne ako priateľ bude na tom skrz prace ☺️)…aj som mu hovorila ze cítim ako keby vaječníky pozeral ma aj na sone (keď som kukala spatne kalendár vychadzali mi plodne dni)..čiže keby som ich mala dúfam by mi to povedal 😅 ale tak každej žene sadne iná..napr mamina jednu alebo dve to nechce zle jej sadli ale mne nikdy na to nič nepovedala 😊 a to mám 25 😀 a beriem ju od 20tich co som musela kvôli dlhému cyklu a silným silným bolestiam co som si už nemohla prvý deň dva dovoliť ostat doma ako v škole 😊