Forma ochrany pred otehotnením

natalkaaaaak
6. mar 2024

Ahojte. S partnerom čakáme so sexom do svadby, ktorá sa už blíži. Detičky určite chceme, ale až po minimálne jednom roku. Myslíte si, že kondómy ako forma ochrany stačia? Nechcela by som brať antikoncepciu..
Možno hlúpa otázka ale naozaj s tým nemám skúsenosti.

kvetinka9378494
6. mar 2024

@natalkaaaaak vaginálne čipky

muchacici
6. mar 2024

@natalkaaaaak Samozrejme, stačia. A určite súhlasím, neber žiadnu antikoncepciu, keď plánujete rodinku 🙂

anjelicek26
6. mar 2024

Po roku znamena otehotniet tri mesiace po svadbe 😅 Kazdopadne ano, kondomy absolutne stacia a pocas plodnych dni nech sa spravi ako "bonus" mimo...

belllinka
7. mar 2024

@natalkaaaaak a vieš o to, že aj kondom je antikoncepcia?

jaskolka
7. mar 2024

@natalkaaaaak áno, kondóm ako ochrana stačí. Ak sa správne používa, tak je veľmi spoľahlivý. Také tie reči, ze "praskol nám, spadol nám" je obvykle vtedy, keď jednoducho nie je správne použitý a nasadený.

matus7030
7. mar 2024

@natalkaaaaak nikdy sme s mojim mužom žiadnu inu ochranu ako kondóm nepoužili. Určite to postačí. A rozhodla si sa z mojho pohladu velmi dobre, že nechceš antikoncepciu. Hlavne ak chcete o rok bábätko.

martinka13
7. mar 2024

Stačí. Ani ja by som nikdy ziadne lieky nebrala.

dadka1997
7. mar 2024

@natalkaaaaak ano, žiadna antikoncepcia, je to iba bordel a chémia .. keď som nechcela deti, mali sme kondom, ked som chcela mat deti tak uz snad vieš🙂🙂🙂

natalkaaaaak
autor
7. mar 2024

@anjelicek26 ano ano😄 myslela som to skôr tak, že otehotnieť po roku minimálne

lenkakravcova
7. mar 2024

@natalkaaaaak Určite stačia (ak vám ich vaša viera povoľuje /predpoklad čakania do svadby/ - napr katolíci ich majú zakázané).