Antikoncepcia Softinelle

trish31
20. aug 2012

Ahoj,nenasla som tu ziadnu aktualnu temu hladom Softinelle,beriete ju niektora?Ake s nou mate skusenosti?Vdaka

ematko29
20. aug 2012

ja som ju chvílu brala ale mala som časte bolesti hlavy,hrozny predmenštruačny sindrom.mne žiadna antika po porodoch nevyhovuje

trish31
autor
20. aug 2012

@ematko29 ja som brala Jeanine,po tom rok pauzaa teraz potrebujem,doky mi dal toto vraj je OK,moderna

ematko29
20. aug 2012

ved uvidíš možno tebe bude sedieť,ja som sa už nabrala až až .ale už ich nechcem stale niečo raz bolesti brucha ,raz hlavy ,vyrážky bolesti prs atd.ale možno by mi sadla tá drahá za 50e alebo taku si nemôžem dovoliť,avnutromaternicove teliesko necem,ja mám oto horšie to,že mám hrozne nepravidelnu menštruaciu tak musím to riešiť,inak by som sa tych liekou ani nedotkla.teraz ešťe beriem duphaston uvidím dokedy

daduska881
20. aug 2012

@trish31 ahoj aj mne ju teraz doky predpisal vraj je dobra...beriem ju dva tyždne,ale zatial som spokojna 🙂 tak uvidime ako dalej...kamoška ma softine berie ju už niekolko mesiacov a je snou moc spokojna nema žiadne problemy a aj plet ma krásnu 🙂

trish31
autor
20. aug 2012

@daduska881 jej super potesila si ma,snad aj ja s nou budem OK

margotka666
8. sep 2012

@trish31 @daduska881 baby ak mate zaujem mam na predaj 3platicka, predam vam za cenu dvoch...

hviezda08
19. sep 2012

ahoj, ja som 4 roky brala Belaru a teraz mám Softinelle, už takmer rok. S Belarou som bola spokojná, so Softinelle spočiatku tiež, no asi mesiac dozadu sa mi začali robiť vyrážky a zhoršila sa mi aj kvalita vlasov. Mám ich veľmi jemné a padajú mi, dokonca v hrstiach :(((( Neviem či je to kvôli tejto antikoncepcii, ale napadlo ma to ako prvé, že by to mohlo byť z toho. Takže pri ďalšej návšteve gynekologa určite mením...

zelus1
8. okt 2012
radka1992
20. okt 2012

ahojte, ja som brala, nemala som žiadne problémy, ale rozhodla som sa, že už nebudem brať antikoncepciu vôbec, a teraz mám 2 balenia a ležia mi v skrinke a neviem čo s nimi 😨

zublenka86
29. nov 2012

Ahojte, brala som Softinelle a bola som spokojná. Teraz som ju vysadila....zostalo mi 5 plátov antikoncepcie...lacno posuniem ďalej🙂

andrejjka
3. dec 2012

Ja ju beriem par dni a som jak Dingo zurivec, no vraj je to jemna antikoncepcia, tak dufam, ze sa to zmierni a budem zas fungovat normalne. Tretie dieta si nemozem dovolit, pravdepodobne by som ho po dvoch rizikovych nedonosila zdrave, tak toto je v kazdom pripade to mensie zlo.

nikuss_d
11. dec 2012

@margotka666 ahoj, mala by som záujem o antikoncepciu, mas ju este na predaj?

nikuss_d
11. dec 2012

@zublenka86 kupila by som od teba tu HAK, mas ju este na predaj?

carine1201
11. dec 2012

Ahojte ja berem softinelle pomaly rok a mam snou dobre skusenosti nikdy mi nebolo zle a aj menstruacia je uplne v pohode len si ju momentalne chcem vysadit lebo chceme babo 🙂

lliijjoonn
5. jan 2013

Já ji beru už rok a s žádnou jsem nebyla spokojenější - pomohla mi během prvního balení shodit zadržovanou vodu po předchozí HA (asi 6kg) a od té doby mi krásně drží váhu + - jedno kg.... taky krásně udrží MS už několik cyklů, zatím jsem zkoušela tři a neměla jsem sebemenší problém. Pleť jsem měla vždy dobrou, nijak mi ji nezhoršila a nic jiného na sobě nepociťuji. Prostě maximální spokojenost - i cena dobrá - 550 - 600 kč za balení 3x21 tbl.

rybaanka
9. jan 2013

mam na predaj 2 platy softinelle, ak by bol zaujem, napiste mi do IP 😉

tina666
5. feb 2013

@radka1992 ahoj Radka, máš tie Softinelle? alebo Softine? ja by som chcela Softinelle, pravda ak ich máš ešte🙂prečo si ich prestala brať? neboli dobré? mám hnusnú pleť☹ dakujem za info

tina666
5. feb 2013

@rybaanka ahoj mám záujem kúpiť jeden plát softinelle! cena?

rybaanka
5. feb 2013

@tina666 mam 2platy na predaj za 15eur .....🙂

tina666
7. feb 2013

dakujem pekne za info, dnes poobede sa Vám ozvem, či ano alebo nie, dobre moja? nakoľko som včera dostala menzes, tak sa pokúsim dnes vyžobrať v lekárni, ak to nepôjde, tak to od Vás odkúpim. Dakujem pekne zatial, pekný deň!

radka1992
8. feb 2013

tina666 ahoj prepáč za neskorú odpoved, ale ja ich už nemám, ja som sa rozhodla už nebrať ich vôbec, nie preto že by mi robila zle, ale preto že sme sa rozhodli s priateľom radšej dávať pozor ako by som mala potláčať vo svojom tele to čo je prirodzené chémiou 😉

katenails
24. feb 2013

@lliijjoonn
ahoj,ja beriem tuto HAK2 mesiac a som zavodnena nenormalne....mam navyse asi 4 kg,stavu dodrzujem,som podrazdena,placliva a brutalne ma bolia prsia...tiez si mala tieto priznaky?

lliijjoonn
24. feb 2013

@katenails Nene, neměla. Ale to je o tom, jak komu sedne. Dej tomu ještě měsíc a případně ji vyměň 🙂

kexita11
10. mar 2013

Mam na predaj 2x21 softinelle za 15 eur aj s postovnym.

lenusik001
13. mar 2013

ahojte ak nahodou niekto vysadil nemate na predaj?

miskolitka
26. mar 2013

@kexita11 ahoj, ak je to stale aktualne tak by som mala zaujem

symi
27. mar 2013

Ahoj, ja ju beriem 1,5 roka a zo začiatku som bola spokojná. Pravidelný cyklus, pekná pleť.... Ale po pár mesiacoch som začala byť dosť podráždená, nervózna a môj sexuálny apetít výrazne klesal. Dnes som na tom tak, že už ani neviem načo to beriem, lebo nemám chuť na sex vôbec. Až keď som pátrala po príčinách, zistila som že je to jeden z možných vedľajších účinkov.Preto s tabletkami končím, aby sa môj život vrátil do normálu ☹

penelope2066
17. máj 2013

Ahojte, ja ju zacinam brat tiez. Len cakam na menstruacne krvacanie. Musela som zmenit HA. Minuly mesiac som zacala brat po roku HA, gynekolog mi predpisal Dienorette aj kvoli pleti ale vobec mi to nesadlo...Mala som mesiac vkuse silne menstruacne kravacanie, krce v podbrusku a ked som mnuly piatok odpadla a mala som zvyseny tlak tak som to vysadila aj napriek tomu,ze som este nemala dobraty blister. Tak som zvedava ako budem znasat tieto...

licona
27. máj 2013

Nemáte náhodou niekto na predaj túto antikoncepciu? Potrebovala by som na 3 mesiace

daduska881
7. jún 2013

@kexita11 ahoj este mas hak na predaj??