Ahojte,
docitala som sa tu o nejakej masticke JUST na zuzenu predkozku, alebo teda ked to nasim syncekom nejde stiahnut.... vie mi tu niektora z vas poradit, ako sa k nej dostat, alebo ako sa dostat ku slezu nebadanemu? iba kvet.... nikde a nikde neviem zohnat :-/ Dakujem
ja som myslela konkretne masticku JUST sa vola, teda aspon tak ma na obale....je na nej kvet slezu...preto som si myslela, ze by to bolo super, keby sa take nieco dalo zohnat, len sa k tomu nejak nikde neviem dostat.... pri vela mamickach som citala reakcie, ze v kupeli z kvetu slezu nebadaneho chlapcekom sa uvolnila ta predkozka a ze mnoho mamieciek na usetrili svojich synov od operacie....nepocula si nieco konkretne o tej bylinke? ....teda o tom sleze myslim, alebo rovno o tej masticke :-/
priznam sa, ze kortikoid...to je vlastne nieco hormonalne nie? ....neviem presne :-/ ....ale aky konkretny problem to moze sposobit pri detoch? ...preco je to taky problem? resp. preco treba pri tomto type masticky davat taky pozor? teda ako som sa docitala
@aksined1983 Vyrobky od JUSTu vies kupit iba cez poradcu. Zoznam najdes na https://www.justnahrin.sk/kontakt . Zda sa mi, ze je tu aj ku kremu zo slezu od justu zalozena tema a maju tam prispevky aj maminy, ktore ho predavaju.
No to by bolo super nieco prírodné.ja som o tom este nepocula,ale ak je to pravda aj ja by som to skusila mojmu krpcekovi.
@aksined1983 Mastička sa vola slezovy krém.ja mam dievčatá, takze som ju takto nepoužívala. Avšak dievčatá, ktoré majú chlapcov si to pochvaľujú. Sušený kvet slezu sa dá kúpiť v lekárni, naposledy som si kupovala slez lesný. Ak ho nemajú, treba skúsiť poprosiť, aby ho objednali...
@zuzanaete
@ivka4852
@aksined1983 ahojte dievčatá, ja mám slezový krém na predaj. Používala som ho pri synovi ale nie veľa, čiže ešte určite pomôže... ak chcete, ozvite sa a dohodneme sa...pekný deň.
@aksined1983 No, kortikoidy sú svinstvo, a ak môžeš, tak sa tomu vyhni - hlavne pri deťoch. Sú to všetko hormóny, ktoré majú veľa nežiadúcich účinkov - všetko sa dá vygúgliť 🙂 Spôsobia rýchly ústup problému, samotný problém však nerieši. My sme takisto používali túto kortikoidovú mastičku, predtým kúpanie v sleze, kadejaké "babské" rady, dlho sme sa trápili a trápili aj krpca neustálym preťahovaním , ale nakoniec sme sa operácii aj tak nevyhli. Veľmi som sa toho bála, ale synko už ani nevie, že niečo také absolvoval a už mu ani nepríde, že má pipík "trošku" iný, ako druhí kámoši 😉 Takže ak je Tvoj synček ešte maličký, možno to "rozbehnete", želám veľa trpezlivosti.
My natierame kortikoidovou mastou, je na predpis, predkozka sa uz uvolnila...ani som neverila
ja by som chcela ten kremik, kupim ak este mas
@ivka4852 tam sa pise o Triamcinolon ze je kortikoid.Just je cisto prirodna kozmetika v bio kvalite. Kto by chcel nieco poradit, aj ohladne inych veci (infekty hornych dychacich ciest, kiahne, vsi a kopec ineho) nech sa kludne ozve do IP
@linddi kludne ho pouzivaj na seba, vyborne zjemnuje plet, alebo aj na deti 😉
@zuzkamargit vdaka, uz som ho posunula dalej🙂
Ja s malým chodím k nefrologicke. Ta malému pipik uvoľnila ž jednej strany. Teraz mu pri každom kúpaní stiahnem predkožku na uvoľnenej strane a po osuseni bábätká mu dám na pipik kokosovy olej presne podľa inštrukcií. Pri ďalšej kontrole nám uvoľní aj druhú stranu.
Pýtala som sa na slezovy kvet a ten mi rázne odmietla a tiež na mastičky. Povedala ze niekedy trvá až dva roky kým sa to stiahne tak nech nepanikarim.
Ahojte,
my sa uz kupeme v kvete slezu, sice som ho uz v tom kupala asi 3x5dni s dvojtyzdnovou pauzou medzi jednotlivymi tyzdnami a musim povedat, zeee...uz uz uz sa nam to verim podari, dierka je podstatne vacsia a kazdym kupelom uz len cakam, kedy to konecne uplne povoli.... 🙂 pevne verim, ze povoli. V maji mame 3roky a do vtedy by som bola rada, keby sa to podarilo, este trochu casu predsa mame 🙂
Ak máte zaujem o slezovy krém z Just ktorý je naozaj na sťahovanie predkozky účinný tak mi napíšte spravu kľudne
Dobrý deň vedela by mi niektora mamička objednať od Just slezovy krém??
Ďakujem
@miska231214 ja mám môžem hneď poslat
Ak niekto potrebuje krém mám vždy v zásobe hneď k odoslaniu ak treba poradiť kľudne napíšte rada pomôžem..
Aj u mna k dispozicii hned slezove kremy 😊
@mirellka mala by som tiež zaujem
aj ja mam k dispozicii na predaj 4ks este ...🙂
Ja som citala o tej masticke,ale ze vraj je to kortikoidova. Uz sa o tom pisalo...
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/masticka-triamcinolon-na-predkozku-mate-skusenosti/