Ahojte 😊 toto je moje 1.tehotenstvo tak si davam velky pozor. No zaujimalo by ma ci ste pocas tehu chodili na bicykel. Citala som vela clankov kde to odporucal a naopak vela clankov kde to neodporucali. Tak sa pytam na vase nazory a skusenosti. Dakujem 😊
Áno, cca do 6 mes. Ale vyberala som len ľahké trasy a chodila som skoro ráno aby dom sa vyhla veľkému počtu ľudí.
Ak si bola aktivna.aj pred tym ...tak bud nadalej ak nemas problemy len zvol trasu,intenzitu a dlzku tvojmu stavu....
Ja som milovala cyklistiku a ked som bola tehotna lekarka mibto neodporučila, vraj sa to nesmie,nebola som na rizikovom.len ak by som nahodou spadla
ak zvaladas tak preco nie, no hlavne je proste s mierou a je jasne, ze asi vo vysokom stadiu sa na bike hrabat nebudes
Ja sice nie som tehotna ale na bicykli som uz 6 den po sebe. a chudnem.Je krasne slniecko preco to nevyuzit.
Známa skákala do bazéna a plávala o život.
Deň pred pôrodom ešte behala ako antilopa.Neobsedela doma na zadku.
Všetko s mierou a vybavené 😉
Pokiaľ to zdravotný stav dovoľuje.
Ja som ešte v 8 mesiaci bajkovala s deťmi po cyklotrasach, ak nemáš.ziadne zdravotné problémy a.moc veľké brucho, ktoré.by ta obmedzovalo tak.nevidim dôvod prečo sa bicyklu vyhýbať.
ja som do 7 mesiaca jazdila na bickyli a všetko bolo v poriadku.Potrebovala som sa hybat a bicykel je na to super
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sisa183 ahoj, hej bola som nedavno...bolo super a ked budem vladat pojdem zas 🙂