Anonymný pôrod a ďalšie dieťa neskôr

anonymna2802
28. feb 2018

ahojte. je tu zena, ktora kedysi rodila anonymne a neskor mala dalsie dieta o ktore sa stara? poprosim do sukromnej spravy. potrebujem sa opytat nieco ohladom rodicovskeho prispevku a prispevku pri porode dietata.

zuzanag1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katusikkk
28. feb 2018

@zuzanag1
Takej zene dakuje vela zien.

@anonymna2802
Az sa tak rozhodnes klobuk dole,ze das sancu dietatu na krasny zivot.Vela deti tu sancu nedostane.

zuzanag1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanag1
28. feb 2018
maria584
28. feb 2018

@zuzanag1 radšej anonymne porodiť ako ho zabiť, nemyslíš?

zuzanag1
28. feb 2018

@maria584 hej,no mala sa uz postarat

dominika_sk
28. feb 2018

Bože, take tupe kravy človek vidi len tu že roztiahnuť nožky, alebo nemala mať deti. Urobila pre to dieťa najlepšie čo mohla že nešla na potrat a urobila jeden par ozajstymi rodičmi. Nikto to neurobi zo srandy alebo že si to dobre neporozmyšla. Držim ti palce

kakalake
28. feb 2018

Jasne,kazda z vas len odcudzuje ine zeny ale mozno keby sme sa obavili v rovnakej silutacii ako tato dama tak by sme spravili to iste a mozno nie..to nemozme vediet...budme troska ludske!!!
Ci uz sa z nas stratila aka kolvek ludskost a pochopenie? Mozno je babatku o mnoho lepsie u nejakej stastnej rodiny ktora da babatku lasku a to co potrebuje...
a ja osobne si myslim ze tato zena bude na to mysliet do konca zivota a my jej to nemusime stazovat!!!
Drzim vam palce ked uz babo moze ostat pri vas aby sa vam darilo;)

zuzanag1
28. feb 2018

@dominika_sk veru ako Ty 😂

zuzanag1
28. feb 2018

@dominika_sk ked sme pri tom,mali sa chranit a nie teraz ide vyplakavat,mozno tak skonci aj druhe

sardinka32
28. feb 2018

Praveze utajeny porod je tazsia volba, ako ist na potrat. Ja osobne som rada, ze sa najdu aj zeny, ktore daju dietatu sancu sa narodit a dostat do rodiny, kde on budu stat.
@zuzanag1

zuzanag1
28. feb 2018

@sardinka32 to je pravda,no snutne ze nestala vtedy o svoje

mmoni89
28. feb 2018

Keby isla na potrat ,radili by ste nech radsej na utajeny porod,ked ale ide.na utajeny porod tak ukamenovat ajtak..ach zeny,kiezby ste sa niektore viacej zaujimali o.svoj zivot ako zavrhnut hned niekoho koho nepoznate a neviete aky.mala na to dovod alebo v akej bola zivotnej.situacii.Videla som uz x rodicov ktori sa o deti sice ,,starali,,ale kiezby ich radsej nemali..Ale co ,najlepsie je.hned si kopnut

sardinka32
28. feb 2018

@zuzanag1 To uz my nevieme, co ju k tomu viedlo....tazko sudit.

nika898
28. feb 2018

@zuzanag1 preco hnet odsudzujes? Nevies co sa jej stalo. Mozno bola znasilnena, mozno bola na ulici. Tisik krat lepsie ako ist na potrat alebo zabit narodene dieta. Verim tomu ze to nespravila len tak a urcite to pre nu nebolo lahke a uz tym ze isla rodit do nemocnice a nie doma svedci o tom ze pre to male chcela to najlepsie.

nika898
28. feb 2018

@anonymna2802 drzim vam palce.

kakalake
28. feb 2018

@zuzanag1 pani zlata vy musite byt strasne zakomplexovana ked tu pisete take kraviny a ani neviete preco sa to stalo ani nic..A na kazdu len utocite...ale viete ako sa hovori? Karma je zdarma!!!

katkullka
28. feb 2018

Radsej dat dieťaťu druhu sancu mat krasny domov a milujucu rodinu ako sa ho zbavit.

zenaajmama
28. feb 2018

@anonymna2802 držím palce !klobúk dole že máš silu urobiť také ťažke rozhodnutie.Verím že raz budeš dobrou matkou.
Tie menej chápavé si nevšímaj.

zibi
28. feb 2018

@anonymna2802 myslim z v teme "adopcia aka bola vasa cesta k dietatu" je taka baba ,nie som si ,na 100 perc.ista ,no zda sami ,ze tam taka zena prispievala..skus sa opytat

zuzanag1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kakalake
28. feb 2018

😂😂myslim ze ste momentalne celej komunite na smiech teda skor plac...lebo ak by ste mali co len troska sucitu v sebe tak by ste nepisali taketo veci.. ale kazdy sme nejaky vas nazor vam nikto neverie ale musim vam povedat ze urcite neni spravny..

zuzanag1
28. feb 2018

@kakalake v poriadku

dominika_sk
28. feb 2018

@zuzanag1 čo ako ja?

sense
28. feb 2018

@zuzanag1 aby si nebola niekedy v podobnej situacii, radsej anonymne porodit a urobit stastnym iny par ako by to dieta malo skoncit niekde vv igelite zabalene

Ale najlahsie je sudit....a predpokladam ze taketo rozhodnutie nespravila len tak zo zabavy...

zuzanag1
28. feb 2018
zuzanag1
28. feb 2018

@sense neboj ja som nebola,ani nebudem jej kozi.

zuzanag1
28. feb 2018

@sense neboj nebudem 😂😂😂

loginexistuje
28. feb 2018

@anonymna2802 pokial to bol anonymny porod tak samozrejme RP dostanes pri dalsom dietatku ak si sa dietatka vzdala az po porode a uz si figurovala v RL tak nie

si silna zena urobila si tazku volbu isto v tazkej situacii

sense
28. feb 2018

@zuzanag1 nikdy nehovor nikdy....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre