Tehu bruško v 34. týždni

jannet07
9. mar 2016

Ahojte zienky,som v 34tyzdni...zaujima ma,ake velke mate brusko,kedze mne sa stale zda,ze mam male☺️Viem,ze je to individualne.pripadne,rodil niekto s malym bruskom a babatko malo normalnu velkost a hmotnost?😉Pa

katuliena82
9. mar 2016

Moje brucho teraz, 71kg a 174cm

bubkalienka
9. mar 2016

@jannet07 ahojky ja som mala pri obidvoch tehotenstvách malé bruško, vybehlo tak viacej asi az posledny mesiac . a deticky neboli male.. prvy mal 3745 g a druhy 3120g.. takze sa nemusis obavat :D

katuliena82
9. mar 2016

ja som mala obrovske v predoslych dvoch teho, aj teraz sa mi zda ze je velke a deticky som mala normalnej velkosti. A poznam babu, na ktorej nebolo do konca vidno ze je teho a dieta malo cez 3 kg. O velkosti brucha to nie je. Castokrat maju zeny so sirsou panvou mensie bruska, lebo tie babatka sa im v bruchu inac ulozia.

jannet07
autor
9. mar 2016

@katuliena82 ja mam podobne,neskor pridam foto🙂kolko si doteraz pribrala?

katuliena82
9. mar 2016

@jannet07 vela.... 12 kg, ale ja som bola taka ,,nizkotucna,, s kockami na bruchu a hned prvy trimester som pribrala 6kg, odvtedy to ide pomaly hore

mily7
9. mar 2016

@katuliena82 12je vela? Čo majú povedať baby ktoré priberu 25kg? Veď ste tehotné, preberať je normálne. V pohode po pôrode môžu ísť kilá fuč aj na porodnom stole,či pri kojeni aj di týždňa. A ak nie pôjdu dole neskôr.

jannet07
autor
9. mar 2016

@katuliena82 no praveze pozeram ze mas v pohode postavu.ja som pribrala vela do stehien..ale nevadi,schudnem.ja som pribrala uz 18kg..sladkosti su moje tabu.pred tehu som mala 64kg teraz som na 82 uz takmer😎

katuliena82
9. mar 2016

@mily7 este mam 6 tyzdnov...tazko a tvrdo som zhadzovala. Jasne ze musime pribrat, ale ked citam tie odporucania o kilach tak sa citim divne..pisali mi baby co ,,jedli vsetko a vela,, a nabrali 8 kg. To sa sko da? 🙂 v ptedoslych teho som nabrala po 25,kg a citila som sa zle, zadychcana a opuchnuta. Teraz este nepuchnem

katuliena82
9. mar 2016

@jannet07 predtym som isla rodit 85kilova 🙂

jannet07
autor
9. mar 2016

Ja sa snazima sladke uz vobec nejest.na mne to neni az tak vidiet,ze som tolko pribrala,ale zadychcana som riadne@katuliena82

katuliena82
9. mar 2016

@jannet07 ja tiez, ale to je znak toho ze babo je este hore a netlaci tak na krcok. Tak je vsetko ako ma byt 🙂 ale ako tulen sa prevalujem na posteli 😀 kym si najdem miesto

stanka2612
9. mar 2016

Baby klud,ved sme tehu 😀 hlavne ze su babatka zdrave...ja som pribrala 20 kilo a napriek tomu mam male brusko,ludia ani nechcu verit,ze som tyzden pred porodom 😀 a maly ma uz 3300g podla sona z minuleho tyzdna...islo mi to do stehien,zadku a ruk...po porode to dame dole 😀

katuliena82
9. mar 2016

@stanka2612 mne to islo do tvare...vsak preto som orezana 😂😂😂videla som tvoju fotku, pekne rovnomerne sa ti to rozlozilo.

stanka2612
9. mar 2016

@katuliena82 je vidno,ze si cvicila predtym...ty to das dole rychlo po porode 😉

katuliena82
9. mar 2016

@stanka2612 uvidime 🙂 moj plan teraz je: akokolvek porodit zdrave babo 😊 ja som bola fitneska, ale vzdala som sa vsetkeho, kvoli babu. Mavala som od zaciatku bolestii pri cviceni. Videla som aj zenske strasne cvicit v teho, ale taky risk si nedovolim. Cvicit budeme vsetky s babami na rukach 🙂

stanka2612
9. mar 2016

@katuliena82 ja teda planujem skor troska menej zrat 😀 ( bola som na rizikovom doma,cize som nikam nechodila furt len zrala a hlavne sladkosti...) chodit na prechadzky s kocikom a po sestonedeli skakat cez svihadlo,to ma bavi...

katuliena82
9. mar 2016

@stanka2612 ja sa tesim na prechadzky strasne, od 16.tyzdna lezim :( takze ti rozumiem. Moj manzel ide cvicit so mnou. Tiez pribral, lebo som mu nakazala pribrat solidarne 😀

stanka2612
9. mar 2016

@katuliena82 moj muz je uz roky taky nadrozmernejsi 😀 😀 😀 aj teraz ma vacsie brusko ako ja 😀

katka1981
9. mar 2016

@katuliena82, ty si aka chuda, jaaaaj taka nikdy nebudem.

anakristina
9. mar 2016

@katuliena82 mne dnes povedali,ze babo tlaci na krcok hlavickou.ja som to aj citila...brucho mam nizko.dufam ze sa nic nestane

kukakaj
9. mar 2016

Ja som v prvom tehu mala malicke brusko a pritom som pribrala 18kg a dcera mala 3130g. Teraz som v 32tt a asi pred 2 tyzdnami som mala brusko take ako predtym v case porodu a rastie ako dive, takze do porodu budem ako slonica 🙂 zato na vahe som pribrala iba 8kg...no co uz hlavne nech su drobci zdravi, na nasej velkosti nezalezi to sa upravi po porode

bonaqa2013
9. mar 2016

pri synovi som mala brucho ako svet - syn mal takmer 4 kg.
Pri dievčatách som mala malé bruško - a baby mali od 3200 do 3300g. Keďže prvú dcéru som mala v zime - nosili sa vetrovky, veľa ľudí ani nevedeli že som tehu. V máji - dcéra mala 4 mesiace, sa ma pýtala suseda že komu opatrujeme dieťa. Keď som povedala, že je to moje - takmer odpadla. Veľmi podobne to bolo aj pri ďalších dievčatách.
Asi to je genetické, pretože taký istý problém mala moja mama - so synmi veľké brucho a s dcérou malinké....a mala som 3500g.

mily7
9. mar 2016

@katuliena82 vyzeras dobre na fotke,bruško máš malé podľa mňa. To všetko ozaj indi vindi. Ak si cvicila máš v sebe sebadisciplínu, to je obdivuhodné, neboj do dáš! Možné je všetko ozaj ja som mala pri prvom 9kg a druhom tehu 13kg ale mne hneď zliezlo dole! Takže asi ozaj niekedy to ide na bábätko všetko,voda atd. Telo si pamätá kto cvičí rýchlo sa dostaneš do formy neboj. Držte sa a veľa zdravia.

mily7
9. mar 2016

A zadychcane sme všetky od začiatku boli 😄

stratenanajdena
9. mar 2016

@jannet07 Ahoj,
ja som teraz sice v 38tt, ale mam fotku z prebiehajuceho 35tt, tak ju pridavam. Len podotkynam, ze v 30 tt bolo dietatko o 3 tyzdne mensie podla UZ, lebo aj bolo splodene neskor (sice iba o dva tyzdne) 🙂
No a mozno zavazi aj to, ze na fotke je v priecnej polohe ☹ I ked pri predoslom tehu som mala ale tak isto velke brucho a dietatko bolo ulozene hlavickou dolu, tak skor myslim, ze to velkost bruska neovplyvnilo.
Na fotke mam 8 a pol kg od otehotnenia navyse.

lanugo
9. mar 2016

Baby, ja som ako prasnica🙂 160/67 a pred som mala 48 kg.Pri predoslych dvoch tehu som pribrala 22 kg, ale moji laskyplni chlapci sa o mna postarali.Boli to tak "mile a spave" babatka, ze po 6stonedeli bolo vsetko prec. Inak, keby som si mohla vybrat, radsej by som tie tuky zhadzovala rok, no ale uvidime🙂

elizita
9. mar 2016

Pozri si moj album, posledna foto je 36tt... rodila som 38+1tt .. od 35tt som nepribrala uz nic takze aj brucho bolo uz cca rovnake... myslim ze som mala jedno z tych mensich brusiek a babo bolo normalnej vahy

katuliena82
10. mar 2016

@katka1981 ja mam pocit ze sme my zeny na seba zle....keby boli tehotni chlapi, tak by sa predbiehali, kto je vacsi, tak ako si porovnavaju ine organy 😀 na rozdiel od pivnych bruch, tie nase maju vyznam. Aj ten tuk co naberieme (aj ked nik nechce nabrat zbytocne moc), aby sme mohli potom kojit a mali energiu... kazda sme ina. Moj ex mi vyslovene vycital, ze mam malicke prsia (predtym 0, teraz mozno 1) a teraz ma manzelku, co ma aj rici aj cici a je spokojny, mne hovorieva ze som ako z Osviencimu (co je blbost). No tak nebudme na seba kriticke, lebo najvacsimi kritikmi sme same sebe.

katuliena82
10. mar 2016

@lanugo to si velmi rychlo zhodila, preco by si chcela dlhsie chudnut? 🙂 Kojila si ked ti to slo tak pekne dolu?

katuliena82
10. mar 2016

@anakristina setri sa, este 6 tyzdnov sa snaz polihovat vzdy ked to ide. A tvrdne ti brusko?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre