Ahojte, uz druhy den mam teploty okolo 38st, a dnes sa mi zda, ze bábätko v brusku sa hybe ovela menej, je take apaticke, aj ked urobim drep, aj ked ho potrasiem, na tie teploty si davam paralen, myslite ze to bude tým? Ze aj z teploty je malý akoby unavený a nechce sa mu kopkat? Chrbatik vypučí, sem tam sa pohne, ale teda je to neporovnateľne menej ako ine dni
@adeladulova chod k lekarrovi. netreba nic podcenit!
@adeladulova A prečo sa pýtaš na MK a nejdeš k lekárovi? Nikto nemá krištáľovú guľu, že by ti na diaľku povedal, že to bude v pohode. Menej pohybov je jednoznačne dôvod na návštevu gynekológa. Nemusí to byť nič, ale môže a v prípade, že to teda niečo je, ide často o minúty.
@adeladulova choď k lekárovi, ale niekedy sú pohyby menej, tak ako si aj ty unavená môže byť aj ty, ľudské telo je úžasná vec a všetko je tomu prispôsobené 🙂
@adeladulova Ak mas teplotu ty tak ju ma aj babo. Tak mi bolo povedane v nemocnici ked som mala virozu. Chod k doktorovi a snaz sa zrazat teplotu.
Ano, pri chorobe to moze byt, ze aj babatko je menej aktivne, ale vzdy to treba dat skontrolovat. Mojej znamej zachranili babatko len vdaka tomu, ze sa jej nezdali pohyby a sla na pohotovost a fakt v hodine dvanastej ju odrodili. Aj ty sa budes moct kludnejsie liecit, ked budes vediet, ze dietatko je ok 🙂 drzim palce
@adeladulova ak cítiš slabšie pohyby choď k dr a nečakaj! Bábätko môže mať omotanu šnúru okolo krku. Nemusí to znamenať aj nič ale neriskovala by som to a nečakala. Je piatok, čiže šup na najbližší gynekologicky príjem ak si ešte nebola. Naozaj to nie je sranda, ja som to v minulosti nebrala vážne a nedopadlo to dobre.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@adeladulova Ahoj, uprimne...radsej dvakrat zbytocne k lekarovy ako raz neskoro, ani by som to tu neriesila ale upalovala gynekologicke alebo pohotovost nech to posudia oni....