Som v 30 týždni a bolí ma chrbát. Čo pomôže?

dominika2227
21. mar 2012

co na to pomaha, strasne ma boli chrbat hlavne vecer som 30tt,vcera sa to uz ani nedalo vydrzat, co vam na to pomahalo?
dakujem za rady

akeber362007
21. mar 2012

poznám , ja som umývala riad aj na tri krát 🙂 mne pomáhalo keď som si na 15 min. ľahla , ale len na chvíľku to pomohlo bolievali ma hrozne kríže 🙂 a ešte masáž chrbta to je ako balzam 🙂

dominika2227
autor
21. mar 2012

@akeber362007 mna boli aj akoby zadok, hlavne prava strana, masaze ze sa moc neodporucaju, mam taku homeopaticku mast ale pomoze na 5 minut a potom zas boli

denisenko
21. mar 2012

@dominika2227 to poznám...ja si to tiež odtrpím..všetku váhu navyše zrejme nosím len v brušku a to dá chrbtu zabrať a ešte aj skolioza...... 😝 jediná pomoc....ked už sa nedá vydržať, vykašli sa na všetko a lahni si....oddych ti prospeje.... 🙂

bosoriak
21. mar 2012

@dominika2227 Nepomohlo nic, jedine oddych a zabalit chrbat do deky na noc. Prestalo to asi tyzden po porode. Potom to zas zacalo, kedze som dcery nosila 🙂
Ak cakas prve dieta, uzi si to, ze si mozes lahnut, kedy chces.

dominika2227
autor
22. mar 2012

@bosoriak a od kedy bolel od ktoreho tyzdna

bosoriak
22. mar 2012

@dominika2227 Pri oboch to mohlo byt tak od 30. tyzdna.

dominika2227
autor
22. mar 2012

aha ako mne a bolelo to uz celu dobu a stale tak vela

subidubi
22. mar 2012

ahoj, mna to tiez chytilo ale okolo 35tt, bolest v spodnej casti chrbta, nad zadkom 🙂 tak ze som nevedela ani dobre chodit, poslali ma neurologicke a ona mi tam podvihala ruky nohy asi zistila ze to nic vazne neni a dala mi magnezium na uvolnenie nech beriem, tusim magnezium s Bvitaminom dokopy to bolo

dominika2227
autor
26. mar 2012

@subidubi to tiez mam oboje

marianka0101
26. mar 2012

Ja som v 12tt a krize ma uz boli, hlavne v noci a rano, cez den dobre, akoby som to rozhybala a v noci je to to znovu, ani neviem ako lezat a to som iba na zaciatku ☹

dominika2227
autor
28. mar 2012

@marianka0101 no a nemoze to byt nieco ine seknuty nerv alebo co

anjelicek26
28. mar 2012

@dominika2227 - mne pomohlo nahrievanie tymito obkladmi, hadam to nebude reklama, vazne s tou firmou nic nemam 😅 😅 Ale su aj 24h teple a po 2 dnoch po sebe boli bolesti prec a.. citila som sa ako znovuzrodena... nedam na to dopustit, obopne to dlzkou aj tehulku, v rakuskej lekarni to nebude problem kupit, na slovensku moc neviem...
@marianka0101

http://www.amazon.de/Thermacare-Rückenschmerz-S...

dominika2227
autor
28. mar 2012

@anjelicek26 o tom som tiez pocula ale v lekarny to nemali ked som si to chcela kupit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre