co na to pomaha, strasne ma boli chrbat hlavne vecer som 30tt,vcera sa to uz ani nedalo vydrzat, co vam na to pomahalo?
dakujem za rady
@akeber362007 mna boli aj akoby zadok, hlavne prava strana, masaze ze sa moc neodporucaju, mam taku homeopaticku mast ale pomoze na 5 minut a potom zas boli
@dominika2227 to poznám...ja si to tiež odtrpím..všetku váhu navyše zrejme nosím len v brušku a to dá chrbtu zabrať a ešte aj skolioza...... 😝 jediná pomoc....ked už sa nedá vydržať, vykašli sa na všetko a lahni si....oddych ti prospeje.... 🙂
@dominika2227 Nepomohlo nic, jedine oddych a zabalit chrbat do deky na noc. Prestalo to asi tyzden po porode. Potom to zas zacalo, kedze som dcery nosila 🙂
Ak cakas prve dieta, uzi si to, ze si mozes lahnut, kedy chces.
@bosoriak a od kedy bolel od ktoreho tyzdna
@dominika2227 Pri oboch to mohlo byt tak od 30. tyzdna.
aha ako mne a bolelo to uz celu dobu a stale tak vela
ahoj, mna to tiez chytilo ale okolo 35tt, bolest v spodnej casti chrbta, nad zadkom 🙂 tak ze som nevedela ani dobre chodit, poslali ma neurologicke a ona mi tam podvihala ruky nohy asi zistila ze to nic vazne neni a dala mi magnezium na uvolnenie nech beriem, tusim magnezium s Bvitaminom dokopy to bolo
@subidubi to tiez mam oboje
Ja som v 12tt a krize ma uz boli, hlavne v noci a rano, cez den dobre, akoby som to rozhybala a v noci je to to znovu, ani neviem ako lezat a to som iba na zaciatku ☹
@marianka0101 no a nemoze to byt nieco ine seknuty nerv alebo co
@dominika2227 - mne pomohlo nahrievanie tymito obkladmi, hadam to nebude reklama, vazne s tou firmou nic nemam 😅 😅 Ale su aj 24h teple a po 2 dnoch po sebe boli bolesti prec a.. citila som sa ako znovuzrodena... nedam na to dopustit, obopne to dlzkou aj tehulku, v rakuskej lekarni to nebude problem kupit, na slovensku moc neviem...
@marianka0101
@anjelicek26 o tom som tiez pocula ale v lekarny to nemali ked som si to chcela kupit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
poznám , ja som umývala riad aj na tri krát 🙂 mne pomáhalo keď som si na 15 min. ľahla , ale len na chvíľku to pomohlo bolievali ma hrozne kríže 🙂 a ešte masáž chrbta to je ako balzam 🙂