Ahojte no takže som bola na kontrole a lekár mi povedal že už sa začínam otvárať,mám priesvytný výtok bez zápachu,ale malo cítim pohyby je to v poriadku?
@doliva tak to ti mal asi on povedat, ci to je ok.. Ja som bola otvorena na 3 prsty a poslal ma domov s tym, ze sa mam pobalit a prist rano, ak ma to v noci nechyti.. Rodila som 2 tyzdne pred terminom. To ti nic ine nepovedal?
@liwka dakujem krásne 😉
@mata128 jéééj blahoželám a koľko mal kg?
@alabama0011 nie nič ken že už sa pomaly otvaram a ma poslali objednat sa na ctg....a ze ma maju vziat cim skor
ahoj ,ja som sa zacala otvarat uz v 33 tyzdni t. a rodila som v 38 takze neboj 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@doliva niekto "sa otvára" dlhšie pred pôrodom, niekto tesne pred ním. ja som prišla na pohotovosť s odtekajúcou plodovkou a bola som otvorená len na 1 prst- malá bola do ôsmich hodín na svete 😀 . btw- pozerám, že si v 38. týždni- ja som vtedy rodila, takže to môže prísť aj dnes. Nestresuj, teš sa, že to budeš mať za sebou🙂 My sa tešíme na Elišku 😀 😀 😀