Ahojte
Chcela by som sa poradiť mam dnes skoro cely deň poslickov. Nič som nerobila len som navarila aj to až teraz večer som ale extremne nevyspata napadlo ma ci fo nemôže mať súvis s tým. Naposledy som malaxtakyto stav 2 týždne dozadu vtedy mi dr. Povedala ze som na prst otvorená a od vtedy som stále na prst otvorená mate niektorá skúsenosť ze by sa pomaly mohol rozbehnut porod ?
Si v 40.tyzdni, takže ten pôrod sa s určitosťou blíži... To ze si otvorená na prst, nič neznamená... Sú ženy ktoré otvorené aj na 3 prsty prežívajú tehotenstvo ešte niekoľko týždňov... A tiež, sú ženy ktoré majú ráno úplne zavretý krcok a večer už majú bábo v náručí...
Kamarátka mala 2 dní celý deň posličkov, keď sa jej spustil pôrod.
Odporúčam ľahnúť si, vypnúť mobil, oddychovať, musíš nazbierať sily, a nevieš, kedy bude treba vyraziť do pôrodnice, každopádne budeš potrebovať veľa energie.
Ja som bola do 23:45hore a potom o 00:35mi z ničoho nič odtiekla plodová voda.... Samozrejme, som ľutovala, že som nešla späť už o 8mej....rodila som následne o 11tej, dovtedy spánok žiadny, bola som po pôrode veľmi unavená.
Držím palce, nech všetko ide hladko!
@vikinecka5 není sú pravidelne skôr trvajú dlho ale pravidelne nie
@kristina2904 tak treba čakať sledovať to ako to prebieha aj oddychovať podľa toho ako sa ty cítiš buď pokojná sleduj to lahny si ono to príde samo od seba dúfam že sa to neskončí sekciou ono to príde samo však uvidíš držím palce 🤞
@vikinecka5 trosku sa obávam lebo bolesti mam stále rovnakej intenzityctrvaxto už 2xtyzdne neotvaram sa tak snáď sa telo umudri
@kristina2904 no mala som taký istý problém kamoška my hovorila máš stým problém lebo máš usku panvu nechápala som tomu no asi máš ten istý problém asi to niekedy treba riešiť ja som tým vyriešila tým že som šla do pôrodnice a tam mi pichali 3dny inekcie a ajtak to nepomáhalo mala som síce silnejšie kontrakcie ale nepomohlo to ajtak to šlo inak no 🫤ale tebe sa to nemusí stáť dúfam🤞🤞❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kristina2904 no podľa mňa keď sú to silné bolesti tak asi je to pôrod napr ja som mala taký istý problém že som bola otvorená iba na prst a pôrod skončil sekciou keď nemaš bolesti časté tak neviem no ja som si napr bolesti počítala keď už boli každých 5min tak som utekala do nemocnice