Pomohol vám sex na vyvolanie pôrodu?

2. mar 2020

Je tu nejaká mamička, ktorej spermie počas sexu reálne spustili pôrod?
Som v 38tt a sex mávame pravidelný, no radi by sme to dnes skúsili už "naostro".
Tak som len zvedavá, či sa nám podarí zároveň rozbehnúť pôrod 😅

sapetka
2. mar 2020

Nie

veronikaszabova
2. mar 2020

Tak mi sme sli na plno pocas celeho tehotenstva. A nemam pocit, zeby to urychlilo porod 🙂

tosomja
2. mar 2020

Ved vyskusaj 😉 my sa milujeme naostro od zaciatku, zatial som neporodila

evka_s
2. mar 2020

u nás u prvního ano, ale možná to bylo celkově zvýšenou tělesnou aktivitou. U druhého nic a mohli jsme se snažit jak jsme chtěli, do teď si nenechá do ničeho mluvit 😃

miss_pavlova
2. mar 2020

No my sme si "uleteli" vo štvrtok v noci... Do hodiny od toho sa mi začali strašné bolesti, podbruško+,kríže... Len ja som este len 35tt+, takze ma museli stabilizovať, lebo je este skoro...
Tak som od piatku v nemocnici.

pattinka
2. mar 2020

U mňa u druhého tehu áno - v noci sme sa pomojkali do všetkým a ráno sme išli do pôrodnice - ale už dom bola pár dní po termíne - takže cielene sme to takto už niekoľko dní... A mala sa v noci potom narodila... No nemuselo to byt preto...

pattinka
2. mar 2020

U mňa u druhého tehu áno - v noci sme sa pomojkali do všetkým a ráno sme išli do pôrodnice - ale už dom bola pár dní po termíne - takže cielene sme to takto už niekoľko dní... A mala sa v noci potom narodila... No nemuselo to byt preto...

marikaan
2. mar 2020
ruzasipova
3. mar 2020

Nam na predporodnej priprave vraveli, ze to by si musela vystriedat niekolko muzov, aby si dosiahla pozadovanu koncentraciu latok v spermiach na vyvolanie porodu. 🙂 Alebo si dajte s muzom 24-hodinovy maraton 🙂

autor
3. mar 2020

@ruzasipova to sa mi celkom pozdava 😂😂😂

v_ero_ni_ka
3. mar 2020

Možno áno, možno nie. Možno náhoda. Večer sme mali sex, druhý deň som porodila 🤷🏽‍♀️

xjakubikovak
4. mar 2020

u mna ano🙂, rodila som 38+3 ako prvorodicka. bolesti mi zacali v podstste chvilu po sexe a este v ten den som porodila a urcite to bolo z toho pretoze rivnaky scenar bol aj par tyzdnov dopredu ale vtedy to nastastie preslo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre