Je tu nejaká mamička, ktorej spermie počas sexu reálne spustili pôrod?
Som v 38tt a sex mávame pravidelný, no radi by sme to dnes skúsili už "naostro".
Tak som len zvedavá, či sa nám podarí zároveň rozbehnúť pôrod 😅
Tak mi sme sli na plno pocas celeho tehotenstva. A nemam pocit, zeby to urychlilo porod 🙂
Ved vyskusaj 😉 my sa milujeme naostro od zaciatku, zatial som neporodila
u nás u prvního ano, ale možná to bylo celkově zvýšenou tělesnou aktivitou. U druhého nic a mohli jsme se snažit jak jsme chtěli, do teď si nenechá do ničeho mluvit 😃
No my sme si "uleteli" vo štvrtok v noci... Do hodiny od toho sa mi začali strašné bolesti, podbruško+,kríže... Len ja som este len 35tt+, takze ma museli stabilizovať, lebo je este skoro...
Tak som od piatku v nemocnici.
U mňa u druhého tehu áno - v noci sme sa pomojkali do všetkým a ráno sme išli do pôrodnice - ale už dom bola pár dní po termíne - takže cielene sme to takto už niekoľko dní... A mala sa v noci potom narodila... No nemuselo to byt preto...
U mňa u druhého tehu áno - v noci sme sa pomojkali do všetkým a ráno sme išli do pôrodnice - ale už dom bola pár dní po termíne - takže cielene sme to takto už niekoľko dní... A mala sa v noci potom narodila... No nemuselo to byt preto...
Nam na predporodnej priprave vraveli, ze to by si musela vystriedat niekolko muzov, aby si dosiahla pozadovanu koncentraciu latok v spermiach na vyvolanie porodu. 🙂 Alebo si dajte s muzom 24-hodinovy maraton 🙂
@ruzasipova to sa mi celkom pozdava 😂😂😂
Možno áno, možno nie. Možno náhoda. Večer sme mali sex, druhý deň som porodila 🤷🏽♀️
u mna ano🙂, rodila som 38+3 ako prvorodicka. bolesti mi zacali v podstste chvilu po sexe a este v ten den som porodila a urcite to bolo z toho pretoze rivnaky scenar bol aj par tyzdnov dopredu ale vtedy to nastastie preslo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie