Ako riešite výpadok doplnku Femibion 2?

xtina1711
27. sep 2021

Baby ahojte,ako riesite vypadok femibionu? Nevm cim to nahradit ..a uz som si nedala dva dni...
Plus druha vec permanentne asi dva tyzdne som v permanentnom strese z roboty...a som v 32.tyzdni...velmi sa bojim ci to moze babetku nieco spravit strasne sa bojim...dakujem vam velmi oekne

vahcaac
27. sep 2021

@xtina1711 vôbec sa neboj, pokiaľ máš pestru stravu ... A už absolútne nie kvôli dvom dňom

xtina1711
autor
27. sep 2021

@vahcaac supko dakujem.len ze bude vypadok aj zo tyzden..ale tak zajtra idem na gyncu budem sa informovat

werony_n
27. sep 2021

@xtina1711 ja som napríklad femibion úplne vysadila v 4tom mesiaci tehotenstva, takže žiaden stres a nebrala som žiadne iné vitamíny, jedlá som viac ovocia

vahcaac
27. sep 2021

@xtina1711 ani kvôli týždni sa nestresuj. Najdôležitejšie je predsa prvý trimester mať kyselinu listovú. Druhý a tretí trimester pestro jesť a vitamíny, ktoré ti chýbajú ti odporučí lekár. Ja neberiem žiadne ;) iba kyselinu listovú v prvom trimestri

katka0203
27. sep 2021

vo vela internetovych lekarnach sa da zohnat bez problemov, napr v mojalekaren, prisiel mi na druhy den

luluska1234
27. sep 2021

@xtina1711 ja som femibion 2 brala do 20tt, odvtedy beriem prenatal+DHA 60tbl, toto keď sa mi minie nebudem brať nič.. Pokiaľ nežijes na polotovaroch a vifonkach nie je potrebné brať vitamíny určite nie už v 8 mesiaci... Stačí si za deň dať jablko/banán, pestrý obed so zeleninou a je to, bábätko bude spokojne aj bez vitamínov ;) 😍

viktoria1425
27. sep 2021

@xtina1711 nahradila som ho mamavit ale to ktoré má v sebe DHA 🙂 lekarnicka mi povedala,ze je to to iste ako femibion 2. Tak dokým ho doplnia super náhrada.

lilinka1989
28. sep 2021

@xtina1711 dobrý deň, v nejakej lekárni internetovej ho určite zoženiete, posielam link, dokonca super cena a skladom ja som si tak objednala...https://lekaren-izis.sk/produkt/femibion-2-teho...

hanka555
29. sep 2021

@xtina1711 kupila som Pregnafolin+dha

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre