Môže byt, ze v 13 týždni, ked som prvorodicka, ze v lahu na chrbte som pocítila akoby sa.zamrvilo.babo?? Či to je ešte skoro na to?? Keď som pustila pesničku, akoby zareagovalo 🙂
Podla mna to tiez nebolo babo. Ako prvorodicky som zaregistrovala kedy som si uz bola ista ze to je babo tusim v 22tt. Este sa tych pohybov nacitis ;)))
Cakam prve babo a prvy pohyb som pocitila v 17. tt. Tiez je to dost skoro a veru to neboli ziadne bublinky ale kopancek priamo v strede pod pupkom. Potom den pauza, a odvtedy sa to deje kazdy den ale jasne, ze vo vacsej intenzite 🙂
Hmmm.... Škoda :( už som sa potešila..... Ale snáď sa už čoskoro dockam 🙂
Keď ja neviem.... Ale bolo to v takom mieste kde je babo uložené a keď si to tak premietam bolo to ako také menšie bublinky... Ale neviem to si už možno nahovaram.... I keď každý 1 mi povedal ze na to ze som v 13om mám veľké babo 🙂
Ja som citila v 14, doki ma vysmial, ze to neni mozne, ale mne to stale silnelo a viem ze som sa nemylila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, je to príliš skoro. asi to bol pohyb čriev. Prvé pohyby budeš cítiť ako keby také bublinkovanie, prasknutie bublinky nie ako mrvenie 🙂