Ahojte budúce aj súčasné mamičky 😊 Vo viacerých článkoch či už v knihách alebo na internete som čítala, že v 2.trimestri by to močenie už nemalo byť tak...ako to nazvať...časté... 😂😂 Je normálne, aby som za 2 hodiny musela ísť na WC asi 4-5krát? .. Podotýkam, že toľko vody až nepijem aby to tak muselo byť... ☺ Za každú odpoveď ďakujem... ☺
Ja chodim ajajaaj na záchod .. v prvom trimestri som chodila o dost menej..😂
@danielle98 Ahoj, ja v 1. trimestri tiež o dosť menej, teraz to je hrúza a hlavne v noci :D pokiaľ nemáš pri močení nejaké problémy, ako pálenie napríklad tak je to ok. Skús spomenúť lekárke pri kontrole, ale podľa mňa je to ok 🙂
@danielle98 cim viac maternica rastie, tym viac tlaci na mechur, tym viac chodis cikat. Ziadna veda 🙂 mne sa teraz par dni pred porodom stava ze chodim tych 4-5× za 30 minut ked sa mi mala mrvi tam dole :P uz len preratavam tie nedoplatky za vodu co nas cakaju :D
@val9 Chvála Bohu, pri močení nemám žiadne problémy ale začína mi to pekne liezť na nervy 😎😂😂
@veronice Takže to bude ešte horšie toto 😎😎 No zbohom, už teraz mi to lezie na nervy, čo chcem spať a ešte musím ísť 4krát na WC 😁😁😁 Ja tie nedoplatky začnem už teraz preratávať... 😂
@danielle98 bude bude :D a s tym megabruchom je to o to horsie ze sa uz tak svizne nepostavis z toho gauca ako v 4-5 mesiaci. Pre mna je cely 3.trimester riadny "zahul" a uz len odratavam dni do porodu
@veronice Tak ti teda prajem, aby ti to rýchlo zbehlo a aby pôrod dopadol na 1* 😉
Ja som sa bála ísť aj do obchodu lebo som sa bála že to nevydržím :D chodila som každých 10 minút ale v treťom trimestri sa to zlepšilo
@reni666 Každých 10 minút? Preboha, čo ma to čaká 😂😂😂
@danielle98 teraz keď som už pred pôrodom tak sa postavim zo záchoda a keď si umývam ruky už citim že mi treba :D
Ked som sla so psami na velku prechadzku, STALE ta ista trasa(tam je wc verejne).. Bola som doma curat, a pred domom mi zase trebalo. Zakazdym... 🙈 Kedze som mala bezproblemove tehotenstvo, ziadne nevolnosti, nic, toto ma privadzalo do sialenstva. 😂 A tie spominane noci, ach jaj...
Toaletak siel na tony u nas 😂
@reni666 :D Už sa teda začínam tešiť .. ja sa bojím aj niekde ísť .. len sa pýtam, že či je niekde blízko záchod :D Už svojmu mechúru nedôverujem :D
@hennyinnsbruck No ja mám tiež také tehotenstvo ... nejaké nevoľnosti, žeby som vracala alebo niečo... to nie .. len ma trošku nechutenstvo trápilo ale už sa to ustálilo ;) Takže keď nie to, tak zase toto :D :D
@danielle98 normalne sa v tom vyzivam ze nemusim tolko curat, a ze Toaletak zase dlhsie vydrzi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A este ze si viem topanky normalne obut😂😂😂😂 ale bol to krasny cas tehulkovanie, uzivaj si to prejde to ako voda😉😍
@hennyinnsbruck 😃 😃 😃 tak toto je riaaadna provokácia .. ja si už poriadne nevidím ani na nohy 😃 ja neviem, ako sa budem obúvať v apríli alebo máji 😃 😃 😃 no snažím sa si to užívať, ale keďže mám len 20, čakám prvé tak som riadne nervózna pred každým sonom 🙂 Teším sa a zároveň mám strach .. hoc doteraz bolo všetko v poriadku 🙂
@danielle98 😂😂😂😂😂😂😎😎😎😎Chapem ta, aj ja som cakala prve a takisto sa bala(predtym .2 biochemicke) Po tom 25tt som sa najviac skludnila.. Som vedela ze keeeeeby daco ma sancu prezit.. Ale neboj vse je ok a drobatko bude cochvila s vami 🤩🤩🤩
@hennyinnsbruck Ja si len vravím hocikedy, že ako je vôbec možné že tak rastie .. lebo mňa ako trápilo to nechutenstvo tak som jedla oveľa menej, ako som bola zvyknutá ;) Ale naposledy na ultrazvuku nebolo vidno, žeby bábu niečo chýbalo 🙂 Teraz ma čaká ďalší ultrazvuk a už by som aj pohlavie mohla vedieť 🙂
Aj ja chodím často aj v noci 😪
@ariannazara Tomu sa ja zatiaľ celkom aj vyhýbam ... teda darí sa mi ale dokedy, to ani srnky netušia :D
@danielle98 v kolkatom si? Mne 1x v 15tt videla a bolo aj tak 🤩🤩🤩
@hennyinnsbruck No ... som približne v 16.tt plus mínus nejaký ten deň :D A dúfam, že už to bude vidieť ... oni mi to rátali tak, že keď v januári (9.1) pôjdem na prehliadku, tak budem v nejakom 18 týždni :P
@danielle98 no mohlo by sa drobatko ukazat co to ma medzi nozkami🤩
@hennyinnsbruck Mohlo ... a dúfam teda, že to bude dievčatko .. veľmi by sme chceli .. ale hovoríme si, že najdôležitejšie je,aby bolo zdravé ;)
@danielle98 jasne to vravi kazdy... Ale 90% ludi si v kutiku zela to alebo ono pohlavie
Ja som vravela... Nech je zdrave, a nech je to dievcatko
😂 😂 😂 A bolo🤩
@danielle98
@hennyinnsbruck klasika nech je zdrave a dievčatko 🤣♥️♥️♥️
@hennyinnsbruck Presne tak, my máme v rodine takmer samé dievčatká, takže aj ja by som chcela mať... po sestrinej malej zostalo toľko vecí, žeby som nemusela úplne všetko nové kupovať lebo ozaj je toho veľa...ale aj keby bol chlapček tak sa budem veľmi tešiť ☺☺ zdravie je najdôležitejšie 😊😊
A nepi pivo ani nealkoholické :D ja som si teraz dala a katastrofa :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danielle98 normálne