Migrény v 4.mesiaci tehotenstva

domin868
8. sep 2018

Ahojte dievcata,neviete mi niektora poradit nieco na migreny?:( po 3mesiacoch mi prestalo byvat zle a miesto toho mam zas migreny,uz snad kazdy den zvacsa poobede. Paralen neucinkuje tak sa pytam ci nemate nejaku skusenost co by vedelo ulavit.. dakujem moc🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domin868
autor
8. sep 2018

@miriam11 Rano vecer abo naraz 2?

veronice
8. sep 2018

Migreny mavam cely zivot a ani teraz v tehu sa mi nevyhli. Magnezko je fajn ako prevencia ale mne osobne ani to nepomaha. Zaklad je ze hned ako citis ze to na teba ide, daj si ten paralen. Cim viac je migrena rozbehnuta, tym viac je nezastavitelna. Ked si das tabletku tak podla moznosti sup do postelw do tmy a do ticha a studeny obklad na hlavu a podla moznosti spanok. Samozrejmy musi byt dostatocny a pravidelny pitny rezim. Ked som na zaciatku tehu lezala v nemmocke a lekarka videla ako uz stvrty den chodim ako zombie po chidbe tak mi nakazala aj kavu - jednu dve denne, podla potreby. A skus si kontrolovat tlak - ak je nizky aj z toho moze byt migrena.

domin868
autor
8. sep 2018

@veronice no mne trosku pomaha asi hlavne ten pitny rezim ale tabletky:/ ani nie. Kavu vyskusam tiez, dakujem 😊

domin868
autor
8. sep 2018

@domin868 tlak mavam tak 90/50 100/50 ale s tym nic nenarobim

veronice
8. sep 2018

@domin868 tlak si vies upravit prace aj tou kavou, skus ;)

hettinka
8. sep 2018

@domin868 to môžu byť hormóny, alebo aj anémia, alebo aj niečo iné ,,, sama si lieky neordinuj, treba ísť k lekárovi.

nini1010
8. sep 2018

Zazila som.to.pila som kavu s citronom.vitala som ze pomaha.

janulka2811
8. sep 2018

Skus vitaminy,ja mam GS MAMAVIT,ked mam krce v nohach citim sa slaba si vzdy dam tak 2x do tyzdna.No a paralen jedine mozes nic viac,migreny prejdu mala som to iste.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre