Ahojte baby ja som len nedockava a viem že to nieje vidno ale zaujímalo by ma či sa da aj podľa hlavičky alebo nejakého iného faktu rozpoznať čo by fo mohlo byt toto je 12+5 len malo stále spojené nôžky 🙂
@rebeka3333 pohlavny hrbolcek nevidno...ak je ten rovnobezne s chrbticou tak by malo byt dievca a ak zviera urcity uhol tak chlapcek
@rebeka3333 z tejto fotky veru vieme len to, že je to bábätko. Keď to chceš vedieť tak skoro daj si zobrať krv 😀
Je to veľmi skoro. Bud z krvi, alebo jednoducho vydrz pár týždňov.
Pokiaľ ti to nevedel povedať skúsený lekár, ako ti tu majú ženy povedať? 🤷♀️
Ja typujem na chlapčeka keď sa nechce ukázať môj sa až v 28tt ukázal jeden jedinký krát ale zato druhý sa ukázal v 18tt 🙂takže 50na 50 nakúp si neutrálne a potom keď budeš mať v náručí si dokúpiš podľa pohlavia ja som to tak mala,keďže bratrancovej tvrdil gyn že dievčatko celú dobu a nakúpili ružové a červené vecičky a z pôrodnice brali chlapčeka :D. Takže 100% je keď je už vonku.Gratulujem.
Podľa mna chlapec
A aky je kurz na dievca a aky na chlapca? 😂 Podla toho si tipnem😁
My sme tiež nakoniec boli chlapček 😂❤️
@rebeka3333 príde ti to na dievča ?...🙈 Strašne chcem pre malého bratceka keďže mám dve dievčatá a jedného chlapca
@eslyevelin moje malo rovnakú tvaricku a hlavičku a bol chlapček ale to ťažko určiť 🙂 treba pockat hlavne nech ste zdraví
@eslyevelin ako sa toto vôbec môžte spytat keď to ma prekryté nohami?🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@rebeka3333 Dobrý deň tak už určite viete pohlavie som zvedavá prezradte teda.
@rebeka3333 Práve dnes som sa dozvedela že to bude Chlapček 💙
@fallenkaa kto vás prosil o komentár ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla skull teorie asi skor chlapcek, medzi nozicky ako pises nevidno...takze stale to mas 50/50