Sralo sa Vám že ste boli v 18 tt a ešte stále ste necítili pohyby dieťatka????
ja som tiez az okolo 20tt zacala citit pohyby. Teda skor take bublinky, alebo ako to nazvat.
Ja som druhorodička a začala som cítiť pohyby až okolo 21.tt záleží to aj od toho kde máš placentu, ja ju mám vpredu a to tlmí pohyby a ak si prvorodička tak od takého 20.tt by si už mohla cítiť, určite sa ešte nemusíš strachovať 🙂
Ja som cítila až od 23
Pri prvom cca 19tt
pri obidvoch detičkách až od 21tt také bublinkovanie 🙂 neboj sa, ešte je skoro 🙂
ja som pri prvom zacala okolo 20tt a pri druhom tiez 20tt, ale len poleziacky lebo teraz mam placentu vpredu, postojacky necitim pohyby skoro vobec a to som uz pomaly v 23tt 🙂 Este mas cas 😉
ja som zacala pri prvom citit pohyby od 22.tt a pri druhom uz od nejakeho 15.tt
ja - prvorodicka - som zacala citit pohyby v 20tt 🙂 a je to uplne normalne, kdesi medzi 18 az 22tt ich zacat citit (niektore skor, ine neskor, ale toto je termin pre zrejme vacsinu prvorodiciek..)
ja som zacala citit v 18tt, neboj sa nic, co chvilka ich ucitis aj ty 🙂
Ja som s istotou citila pohyby az okolo 21.tyzdna,podobne ako ostatne buduce mamicky.
Ja som pohyby zacala citit v 17.tyzdni a to som si nebola ista, ci su to pohyby. Bola som aj velmi stihla a doktorka mi v 17. tyzdni poznacila, ze pohyby su zatial otazne. V 19.tyzdni som bola znovu na kontrole a to uz som vedela s istotou. Okrem toho to ulozenie placenty...kamoska ma ulozenu vpredu a tiez zacala citit dakedy okolo 20.tyzdna a dodnes citi pohyby zriedkavo, skor len na bokoch. Zato ten moj vystraja od rana do vecera. Nestrachuj sa, zachvilku cih budes citit.
ano, ved vacsina prvorodiciek citi pohyby az po 20tt
Ja som až v 20 niečo zacítila, ale nebola som si istá, že je to ono a s istotou, že už cítim drobčeka som to cítila až v 22tt 😀
v 18tom je ešte skoro, po 20tt to začína :D
ja som 1x cítila až v tom 20tt.
Ja som tiez zacala citit az v 21 tyzdni (cakam prve babatko), aj to som sa uz strachovala ze preco stale nic, jeden den som dokonca chytila totalnu depku a niekolko hodin vkuse som plakala ze urcite s nim nieco nie je v poriadku a myslela som na najhorsie, ale par dni na to sa nejako rozhybalo (mozno sa nado mnou zlutovalo) a odvtedy citim pohyby skoro stale 🙂 dokonca pomerne skoro ich zacal citit aj manzel, cize je dost mozne ze take tie prve jemnucke pohyby boli aj skor len som ich nerozoznala, stale som mala nejake pohyby v crevach atd tak som si nechcela robit iluzie a pockala som si kym to bude jednoznacne babatko 🙂
inak tie uplne prve pohyby by som ja opisala ako take jemne praskanie bubliniek v brusku, takze ak take daco citis tak to mozno nie su len creva 🙂
Tiez som sa nevedela dockat, ale az okolo 22. tyzdna som citila s istotou.
Prve dieta ked som cakala tak som citila v 20.tyzdni, druhe dieta v 18.tyzdni a tretie uz som citila v 16.tyzdni
Prve v 22.tt a druhe okolo 19.tt
Ja som citila v 20. tt .....🙂
Ja som akurat v 18 tt a tiez este nic necitim 🙂
neboj mas cas, prve babo 20-21tt a druhe tak 18tt ci skor 19tt
Ja som mala pohyby v nejakom 21. týždni...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som zacala naozaj s istotou citit babo az po 20tt... ono este ani nema taku silu a velkost, aby si ho citila... mas cas.... a ak je to prve babo, tak to bude neskor... v 18tt som mala len podozrenie, ze je to dietatko a nie crevo, ale on sa potom rozbehol a dnes sa nevie zastavit 🙂 takze, ziadny strach, ak ti niekto vravi, ze to nie je v poriadku, lebo to je normalne. dokonca v mudrych knihach pisu, ze niekedy sa pohyby prvykrat objavia az medzi 22 a 24tt... ;)