Ako cítite pohyby dieťatka?

24. nov 2024

Ahojte, ako cítite pohyby dieťatka? Ako intenzívne/často? Ja cítim ráno, večer a aj cez deň, ale tak chvíľkovo, že pokopká, pohmýri sa pár minút a potom nie... V skupinovke často čítam, ako baby doslova cítia tie pohyby vraj celý deň a v noci kvôli tomu nevedia spať...som už 26tt a teda ešte som to tak necítila... Cítili ste každá tie pohyby až tak intenzívne? Ďakujem

svetlonos
24. nov 2024

Ahoj,
prvý bol pohodak, takže asi tak ako píšeš ty. Druhy akčný, takže ten tancoval a mrvil sa časť a intenzívne. Tretie tiez pohodove, síce do 26tt mi ešte pár chyba ale pohodove bábo. Niekedy až večer si ivedomim, ze dnes som nič necitila. Až potom keď ležím, deti spia a v kľude som, tak sa mrzí 🙂. Dr povedala, že je všetko dokonalé, tak nestresujem. Dávaj pozor, debatuj s dr ak mas obavy ale bud kľudná. Niektoré deti sú pohodaci proste, po porode rovnako 😁

michaela329
24. nov 2024

Isto nie stále. Môj je taký, že sa mrví ráno a potom večer a v noci pokope. Nie každý deň rovnako intenzívne. Tiež som sa obávala, keď som tu čítala u niektorých aké akrobacie im deti robia, ale Dr. mi vysvetlil, že je to veľmi subjektívne a nemám sa porovnávať s inými - ale len s tym, co som vypozorovala u seba. Navyše mám placentu vpredu, takže nie každý kopanec citim - dokaz som mala na sone, malý boxoval a ja nič 😃

lienka_anulienka
24. nov 2024

Môj synček bol kľudas uz v brušku, toľko som sa nastresovala, lebo teda vôbec nebola katastrofa ako opisujú iné ženy 🙂 kontrakcie pri pôrode som mala do krížov a bruško veľké nebolo, tak to pripisujem tomu, ze bol viacej do chrbtovej časti a tým pádom.som ho veľmi necítila. Teraz ma 15 mesiacov a je to stále taký pohodak, kludny 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre