Ahojte, ako cítite pohyby dieťatka? Ako intenzívne/často? Ja cítim ráno, večer a aj cez deň, ale tak chvíľkovo, že pokopká, pohmýri sa pár minút a potom nie... V skupinovke často čítam, ako baby doslova cítia tie pohyby vraj celý deň a v noci kvôli tomu nevedia spať...som už 26tt a teda ešte som to tak necítila... Cítili ste každá tie pohyby až tak intenzívne? Ďakujem
Isto nie stále. Môj je taký, že sa mrví ráno a potom večer a v noci pokope. Nie každý deň rovnako intenzívne. Tiež som sa obávala, keď som tu čítala u niektorých aké akrobacie im deti robia, ale Dr. mi vysvetlil, že je to veľmi subjektívne a nemám sa porovnávať s inými - ale len s tym, co som vypozorovala u seba. Navyše mám placentu vpredu, takže nie každý kopanec citim - dokaz som mala na sone, malý boxoval a ja nič 😃
Môj synček bol kľudas uz v brušku, toľko som sa nastresovala, lebo teda vôbec nebola katastrofa ako opisujú iné ženy 🙂 kontrakcie pri pôrode som mala do krížov a bruško veľké nebolo, tak to pripisujem tomu, ze bol viacej do chrbtovej časti a tým pádom.som ho veľmi necítila. Teraz ma 15 mesiacov a je to stále taký pohodak, kludny 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,
prvý bol pohodak, takže asi tak ako píšeš ty. Druhy akčný, takže ten tancoval a mrvil sa časť a intenzívne. Tretie tiez pohodove, síce do 26tt mi ešte pár chyba ale pohodove bábo. Niekedy až večer si ivedomim, ze dnes som nič necitila. Až potom keď ležím, deti spia a v kľude som, tak sa mrzí 🙂. Dr povedala, že je všetko dokonalé, tak nestresujem. Dávaj pozor, debatuj s dr ak mas obavy ale bud kľudná. Niektoré deti sú pohodaci proste, po porode rovnako 😁