Ahojte 19.12 som mala potvrdenú ovuláciu a plus ovitrelle.. tehotenské testy ukazujú pozitivitu a 03.01.mam ísť k doktorovi.. myslíte že tam niečo už uvidí?
Som po 1 biochemickom tak sa už aj trocha bojím..
Je bolesť v podbrušku normalna ?
Ďakujem
Pozitívny test máš s najväčšou pravdepodobnosťou z ovitrellu. A doktor vie potvrdiť tehotenstvo ultrazvukom najskôr v 6tt alebo ešte neskôr.
Test si rob až keď ti bude meškať ms
@amy1122 si 11 deň po ovitrelle, nemôže ťa pozitivita byť ešte z neho? 3.1. ti dr. asi najskôr vezme krv na hcg. Ale na ultrazvuku ešte nič nebude vidieť istotne...
@amy1122 ovitrelle sa drzi v tele min 10-12 dni. Skus testovat aj pozajtra a uvidis ci ciarka silnie alebo nie. Teraz to je velmi neurcite, lebo urcite vies, ze ovitrelle = choriogonadotropín (hcg)
@dietatko2020 ano toto všetko viem,a hcg stúpa testujem sa .. ďakujem
Mne z Ovitrelle potvrdila ovuláciu 12.12. a 26.12. som mala testovať. Samozrejme som testovala už od 24.12. 2021 a každý deň bola čiarka silnejšia . Testovala som až do 29.12. pre istotu kvôli Ovitrelle. A lekárka povedala , že o 14 dní na kontrolu. Ale som objednaná o týždeň neskôr (osobne sa dosť bojím, že tam nič nebude vidieť), no myslim si, že 3.1. je ešte moc skoro. Mna osobne bolia prsia a mám takú zvláštnu bolesť v podbrušku (sem-tam) . Takže ešte nič nie je stratené a držím palce. 😇
Ja som bola 4 týždni pred 2 týždňami a nebolo nič vidieť. Pokym nekrvacaš nemaš žiadne špinenie nemaš to mat biochemické, mňa zase veľmi boli brucho ako pri menstruacii tiež som sa stresovala a ze to je ked sa roztahuje maternica. Čiže klud 7 ,8 týždni si vypočitaj od poslednej menstruacii
@amy1122 neboj bude všetko ok ja mam tiež dake depky ked tu čítam kadečo ale si tak poviem pokym nekrvacam a nemam uplne silne bolesti je všetko ok mam 2 deti chalanov uplne ine tehu ,vracala som pri nich a pri tomto nič len bolesti ako pri menstruacii nesleduj sa veľmi užívaj si tehu pozitívne sa nalad a bude ok drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@amy1122 ak si mala 19.12. ešte len ovulaciu,tak aj keby sa zadarilo,tak 3.1. doktor neuvidí vôbec nič. Najlepšie ísť k nemu až v 6.tyzdni a neskôr. Skôr to nemá zmysel, zbytočne sa budeš stresovať.