Ahoj može sa Urinal?
Som po UO a v 5tt a stále cikám a šteklíma na cikanie!
Pomôže mi Urinal alebo ako na časté močenie?
@jalovec ja som brala urinal na zaciatku tehotenstva pri oboch detoch a su v poriadku, ale podla mna to stale cikanie nemusi znamenat, ze mas nejaky urologicky problem, ale moze byt jednym z prejavov tehotenstva, aspon ja som si to potom takto dala do suvisu, ked som si pri oboch detoch myslela na zaciatku tehotenstva, ze to zapal mocovych ciest a nebol a citala som o tom, ze caste mocenie sa vyskytuje tak na zaciatku ako aj ku koncu tehotenstva
ahoj, ja som mala takyto problem tiez asi v 4tt a jedine co som brala bol urinal a kamarat maser mi dal nejaku hrejivu bylinkovu naplast na ladviny. Tu som mala 3 dni. Povedal mi, ze vraj urologicky caj nie je vhodny. A inak som bola stale zabalena v deke, aj v robote. Drzim palce a prajem skore uzdravenie
zabudla som spomenut, ja som mala zapal mocovych ciest
je to len výťažok z brusníc,ktorý určite môžeš ,len pozor môže ťa zapekať a veľa pi nech sa bacily vyplavia
Urinal mozes, brusnice boli otestovane, te su O.K. pri tehu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jalovec Ahoj, Urinal sirup sa môže určite. Je to na ňom aj napisane. Ja som ho brala tiež v I.trimestri - na odporučanie lekarky samozrejme. Je to voľnopredajny liek - http://www.urinal.sk/urinal-sirup/ Musim povedať, že na mňa účinkoval priam zázračne - už na druhy den mi bolo oveľa lepšie. Na druhej strane, úplne mi "problemy" nevymizli - v podstate počas celeho tehotenstva chodim často na malu. Lekarka vravela, že telo každej ženy reaguje na tehotenstvo inak a v pripade niektorych (teda aj v mojom) funguju obličky odz ačiatku na plne obratky - preto to časte močenie. Pokiaľ to nepáli a nie su s tym spojene bolesti, je to normalne. Poznam viacero žien, ktore to mali rovnako ako ja. 🙂 Takže hlavne výdrž! 🙂