Tehuľky, čo papáte v horúčavách?

martinka6282
6. júl 2015

Ahojte, som v 9.týždni, doteraz mi nebývalo vôbec zle, no v posledných dňoch keď sú vonku také vysoké teploty mi vôbec nechutí jesť, keď mám niečo naložené na tanieri zdvíha sa mi žalúdok, na druhej strane keď čo i len trošku zacítim hlad zostane mi zle a zvraciam 😒 . Keď nie je také teplo, tento problém nemám a normálne papám všetko doradu. Máte nejaké typy ako sa prinútiť papať počas horúcich letných dní? Čo jedávate vy? 🙂

edie63
6. júl 2015

Naozaj nic v zlom, ale ako moze dospela zena "papat"? Deticky papaju, to je ok, ale dospely clovek uz podla mna nie, ani tehotna zena. A teraz k teme... Kazdy reaguje na tehotenstvo, pocasie a pod. inak, ty sama musis zistit, co ti robi dobre a co nie. Mozem ti napisat, ze daj si aspon ovocie, aby ta to trosku osviezilo (melon, marhule, jablka, atd.), ale mozno, ze ti to nebude chutit. Inak si myslim, ze bez ohladu na to, ci su horucavy alebo nie su, treba jest to, na co mas chut a to citis jedine ty.

ichbinich
7. júl 2015

@martinka6282
Suhlasim s @edie63: co ti chuti a co znesies, na to musis prist sama. V prvom tehotenstve som mohla jest normalne vsetko, na zaciatku druheho som zila na bielom pecive a instatnych baby kasiach... Nic ine nehrozilo. Extra mi vadila paprika, uz len vona papriky bola ze bleeeh pre mna, som ani len v kuchyni nemohla byt, kde bola paprika... Potom sa to upravilo.
Takze, skusaj do radu. Na osviezenie urcite odporucam ovocie.
A ked prides na to, ze ti dobre robia rozky, tak budes jest tyzden rozky, no a co.

paskolinka
7. júl 2015

@martinka6282 ono to ani nemusi suvisiet s horucavami, mozno ti zacali ozajstne nevolnosti/ nechutenstvo. hladaj, co ti chuti aspon trochu - ovocie, zelenina, jogurty, pecivo...

jabadaba
7. júl 2015

@martinka6282 blbe, ale to je skor stavom ako pocasim. Bohuzial. Aj takuto odvratenu stranku ma tehotenstvo. Horucavy tomu samozrejme nepridaju. Lopkaj po malych sustach, aby si sa nedostala do stavu totalneho hladu a lahke jedla. Ziadna klasika a la snicla, salat.... A potom doslova pokus omyl. Jo a tekutiny! Pokial znesies, maj furt pri sebe.

One, toto..a musim suhlasit s prvym komentarom, nepapaj, jedz. 🙂

jabadaba
7. júl 2015

@edie63 😀 😀 😀 nedalo Ti co? Mas recht, no furt lepsie ako oficialne medialne prejavy o zenskych ZADOCKOCH ci BRUSKACH. To je iny infantilny humus.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre