Ahojte idem sa spytat ci je tu mamicka ktorej chutia iba kysle chute. Pomaranc mandarinka . Popripade ak uz v minulosti porodila ake pohlavie dietatka ma pri kyslych chutiach. dakujem krasne
Mamina pri kyslych chutiach cakala mojho brata :D tak sa aj vravi ale tak to su povery 🤗 hlavne nech je zdrave 🙏😇
Ja jem v tomto druhom tehotenstve každý deň aj päť pomarančov. A čakám chlapca. V prvom tehotenstve som mala podobné chute a tiež som čakala chlapca.
Pri oboch deťoch som fičala na kyslom - citrónáda, pomaranče, džúsy, rakytnik, uhorkový nálev a, kráľovná všetkého, moja milovaná jucha..... Obe deti sú chlapci.
Momentalne som v 9.mesiaci a po kazdom jedle musim mat pomarancovy dzus a kazdy den aspon 4-5mandarinok. A pritom mimo tehotenstva dzusy neznasam. 😄 Cakam dievcatko
Ja som mapa opačne chute. By som normálne vraždila za sladké. 😅🙈 čakala som dievčatko ❤
@matulat pri synovi aj dcére som si robila test moc a sóda pri oboch my to vyšlo 🙂
Pri synovi my chutilo meso slanina údené syry klobásy zabíjačka guláš Pastety
A pri dcére koláče syry mandarínky džúsy vyvary
Meso my smrdelo a ma natahovalo z mäsa už keď som mala v ruke len....
Jaj mam dve deti synov 14 ročného a 10 ročného, chcem babu no pri synovi som vracala. Bývalo mi hrozne zle pri tomto tehotenstve vôbec nič len chute skôr polievky a zeleninu , a mäso vôbec sladké kyslé, no a bude chlapec tak to citim rada by som bola hrozne za dievčatko ale neverím tomu ale nech to jen zdrave hlavne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@matulat ja som pri synovi nusela mat po každom jedle 2 mandarínky vychladené v chladničke 😄❤