Babule konečne skoro po roku sa podarilo🤩🤩🤩dnes som si našla krásne 2 čiarky. Myslela som si, že zasa len mešká, lebo mam nepravidelný cyklus, ale keď som ráno spravila test, skoro som odpadla normálne tomu stále nemôžem uveriť ❤️❤️❤️❤️
Gratulujem!!!!!
Gratulujem 🙂
Gratulujem a prajem krasne tehotenstvo🤩❣️
Ďakujem krásne všetkým❤️❤️ja tomu stále nemôžem uveriť. Nechápem to. Ešte včera večer som rozmýšľala, ze co ak sa nám nebude dariť, lebo už 9 mesiacov sme skúšali. Bála som sa test spraviť, že budem zasa sklamaná a nakoniec toto❤️❤️strašne som šťastná 🥺❤️❤️
🍀🍀🍀
Budete mat krasne vianoce 🙂
❤
to je prekrasny Vianocny darcek, gratulujem 🙂
Júuj gratulujem ❤️
Naozaj zo srdca všetkým ďakujem toto sú tie najkrajšie Vianoce na svete. ❤️❤️A môj keď sa to dozvie ten sa rozplače od šťastia on ma 2 dní pred Vianocami narodeniny🙈🙈
Krásny vianočný darček. Gratulujem a všetko dobre prajem 🥰
@janynyna ďakujem krásne ❤️❤️❤️
Škoda ze si sa dala ako anonym
@nelca0510 nechcela som, aby to niekto zistil predtým ako to oznámim 🙈človek nikdy nevie kto to tu číta a ešte ani môj to nevie ani nikto tak preto 😊
Jasne, tak ci tak gratulujem🙂
@nelca0510 ďakujem ❤️
Najkrajší vianočný darček. Gratulujem
Dievčatá, ja som už taká zmagorená, že po prečítaní nadpisu ma hneď napadlo, no to je čo za šťastie, mať pozitívny test na covid 🤪
U Vas budu najkrajsie narodeniny aj Vianoce gratulujem
@andrejka1974 ďakujeme krásne 🥰❤️to veru budú strašne som šťastná 🥰
@lenja123 😂😂😂😂😂joj pobavili ste ma 🙈🙈to by už čo bolo keby som sa s covid testu tešila 😂ale tak možno sa nájdu aj taky 🙈
Konečne krásna téma 😍😍😍
Gratulujem 🥳🥳🥳🥳 nech ste zdraví
jeeeej gratulujem hrozne moc 😍❤ držím palce aby všetko dobre dopadlo
Blahoželám ❤️krásny darček
@fadama ďakujem krásne ❤️❤️❤️❤️❤️
@llucciaa veľmi ďakujem naozaj ❤️❤️❤️
@monika5481 ďakujem ❤️najkrajší 🥰🥰🥰❤️
Gratulujem...
Aká zvláštna doba toto,pár sekúnd rozmýšľam kto môže byť šťastný,že má pozitívny covid test a že kde bude preklep😉
Ahojte, po 6 rokoch skusania sa to podarilo a na teste mám 2 paličky. Som v 5t.t. a už dva týždne mám bolesti v bruchu ako keby som mala dostať menstruaciu. Strašne sa bojím, že o bábo prídem, mám už 36 a deti ešte nemám. Máte niekto podobné skúsenosti?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?