Ahojte,
Je bezne spinit (mat hnedasty vytok ako pred zacatim menzesu) v 5.tyzdni tehotenstva?
U niekoho bežné, u niekoho nie. Po mojich skusenostiach, by som pri kazdom spineni isla k lekarovi alebo na pohotovost.
Aj ja by som sa isla dat skontrolovat.
Aj mne takto zacalo tehotenstvo, mala som hematom v maternici ktory sa neskor vstrebal. Dr mi nasadila lieky na udrzanie tehotenstva. Treba sa dat vysetrit a zacat s adekvatnou liecbou. Mne lieky pomohli a momentalne som v 29tt😉
Zväčša asi ani nie, no nerobila by som z toho ešte žiadnu paniku. Niektoré žienky mávajú také špinenie. No na kontrolu by som si isto zašla čo najskôr
Presne také som mala aj ja v piatom a doktorka mi tu povedala že je to normálne...ale ja by som na tvojom mieste pre istotu šla ... Človek nikdy nevie a aspoň bude dušička na mieste 😉
mne povedali lekári že hnedastý výtok je Ok, jasná červená krv je zle - začiatok potratu...
Ja som spinila trosicku asi 3x po cikani. Raz som rano zakrvacala tiez po cikani. Sla som na pohotovost a dr., ze vsetko je ok, ze sa to stava, lebo krcok je viac prekrveny a deju sa vseliake zmeny s telom. Ale ako sa hovori, radsej 100x a zbytocne...
@silvia9000 môže signalizovat nedostatok progesteronu - hormonu na udržanie tehotenstva. Dr potom nasadí hormony duphaston alebo utrogestan.
@silvia9000 ahoj, tiež som aktuálne v 5 tt a dnes som bola prvýkrát u lekára, trochu som splnila ( ale to aj v prvom tehu) tak som tomu neprikladala význam ale doktor dnes objavil hematom a nasadil lieky na udržanie tehu a kľud, dúfam že všetko bude v poriadku....tak pre isto sa radšej choď
dať skontrolovať
I
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@silvia9000 radsej sa chod dat skontrolovat, mne takto zacal potrat, neskor to bola jasna krv