Môžem. Sa spýtať? Som v 6 tyzdni a teraz som i urobila test lebo necítim že som tehotna a druha čiarka tam je ale neni vôbec silná. Je to podľa vás Ok? Nemala by byt rovnako silná?
@barien to naozaj? Dakujem za reakciu trochu som dostala stres čiže ona bude silnieť postupne to som nevedela a Dakujem ti veľmi pekne
Ono zalezi aj aku intenzitu sfarbenia ma dany test
Ja som 2ma znackami testovala a kym na jednom bola druha ciarka silnejsia ako testovacia na druhej znacke bolo ako na tvojom teste 😊
Áno jasné o pár dní bude silnejšia 🙂 moju druhu čiarku nebolo skoro vôbec vidieť a predsa tam bola 🙂 nieje zač 🙂
Ja som v 20 tyzdni a az teraz zacinam citit ze som tehotna, lebo mi rastie brucho a dieta mi tlaci na nerv a na mechur 😂 tak aby si nebola prekvapena, ze sa dlho nebudes citit tehotne ☺️
Dakujem každej, čo ste prispeli 🙂
@pukina a doteraz keď si necítila tak necítila si stres? Kedy si prvýkrát videla srdiečko? Ja som bola u dr a nebolo ešte vidno
Užívaj si to úprimne v dobrom ti závidím . Mne asi necelý týždeň po pozitívnom teste začalo bývať zle a je mi doteraz , končím prvý trimester . A nevraciam , alw je mi cely deň jak po kvalitnom prepitom žúre je mi na odpadnutie som strašne slabá musím byt dokonca pn. Chytá má vlci hlad a modlim sa nech to už skončí . Nikdy som nebola padavka do roboty som chodievala porad so zápalom pľúc ale teraz ? Dokážem prespať cely deň . Drž sa ❤️
Dakujem ❤️ Držte sa aj vy baby 🙂
u dr. som bola asi v 8tt a bolo srdiecko pekne vidiet. Ako jasne bola som v strese trosku ci je vsetko ok, lebo kym ho necitis tak je ten cas medzi kontrolami nekonecny 😀no vedz, ze keby nieco nebolo v poriadku, tak sa ti to skor ci neskor prejavi. teraz uz pohoda, lebo furt sa mi tam mrvi v bruchu tak ten stres uz opadol 🙃 teraz mam zas nervy ze este stale nevieme pohlavie 😆
prsia ťa nebolia? u mňa to bola jediná vec, ktorá naznačovala tehotenstvo a podľa toho som vedela (cca) že je všetko ok
Keď vieš ze si tehotna načo si si robila ešte test?
@pukina :D a kedy sa dozviete?
@ivetta1234 kúsok ma bolia ale to si ich musím stlačiť aby som cítila 🤷♀️
@sense preto lebo necítim, že som🤷♀️🤦♀️ Asi to bol blby nápad
buduci tyzden mam poradnu a tyzden na to 3D ultrazvuk, tak verim ze na jednom z toho uz naozaj povedia 😀
hlavne sa nestresuj, matka príroda vie čo robí
@pukina potom daj vedieť 😇 čo by ste viac chceli? 🙂 ono najdôležitejšie je aby bolo zdravé 🙂 a aj ty
@ivetta1234 áno ❤️
Ak to povedal lekár ze si tehotná, tak si... Nestresuj sa zbytočne, s
neboj, čoskoro ťa bude okopávať a budeš chcieť chvíľku kľudu 😝
tiež sa tak stale sledujem , ked som nevedela ze som tehu som mala zimnicu , unavu ze ledva som vstala do práce vsetko som to pripisovala jarnej unave 😀 prsia ako balony a pleť tu mam doteraz ako v puberte no inak nic nepocitujem 🤷♀️horšia ako ked som o tom nevedela .
Ja som mala úplne rovnaké pocity,až do konca 8 týždňa.A potom začal taký kolotoč,že s nostalgiou spomínam ako mi bolo,keď som sa necítila tehotne.😁Od 9 týždňa mi začali nevoľnosti,spavost, únava,prsia bolia na dotyk,výkyvy nálad,chute.....no všetko možné.Kazda sme iná, takže hlavne hlavu hore, mysli pozitívne a užívaj si tehotenstvo.Vsetko dobré prajem.🌼
@hurbanka123 aha ale prečo horšie. Netešiš sa?
@vierkainka Dakujem veľmi ❤️
tešim veľmi len sa pozorujem a obavam sa kazdeho vyšetrenia je to vytužene tehotenstvo 🤍
@hurbanka123 myslím na teba ababatko ❤️ Nech je všetko v poriadku.
prajem si aby bolo všetko super 🤍 beriem to ako malý zazrak ✨
ďakujem a podobne 🤍
@hurbanka123 Dakujem❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To je uplne ok ... Ten test je citlivý na nejaký hormón v tele ktorý sa vyplavuje počas tehotenstva na začiatku tehu nieje až tak silný ten hormón ale predsa tam je ... Keď si urobíš o týždeň bude tá čiarka silnejšia ale podľa mňa ju máš dosť silnu na to že si v 6 týždni moja bola ooovela slabšia .... Prajem veľa zdravia