Som v 6. týždni tehotenstva a necítim, že som tehotná

26. máj 2022

Môžem. Sa spýtať? Som v 6 tyzdni a teraz som i urobila test lebo necítim že som tehotna a druha čiarka tam je ale neni vôbec silná. Je to podľa vás Ok? Nemala by byt rovnako silná?

barien
26. máj 2022

To je uplne ok ... Ten test je citlivý na nejaký hormón v tele ktorý sa vyplavuje počas tehotenstva na začiatku tehu nieje až tak silný ten hormón ale predsa tam je ... Keď si urobíš o týždeň bude tá čiarka silnejšia ale podľa mňa ju máš dosť silnu na to že si v 6 týždni moja bola ooovela slabšia .... Prajem veľa zdravia

autor
26. máj 2022

@barien to naozaj? Dakujem za reakciu trochu som dostala stres čiže ona bude silnieť postupne to som nevedela a Dakujem ti veľmi pekne

hennyinnsbruck
26. máj 2022

Ono zalezi aj aku intenzitu sfarbenia ma dany test
Ja som 2ma znackami testovala a kym na jednom bola druha ciarka silnejsia ako testovacia na druhej znacke bolo ako na tvojom teste 😊

barien
26. máj 2022

Áno jasné o pár dní bude silnejšia 🙂 moju druhu čiarku nebolo skoro vôbec vidieť a predsa tam bola 🙂 nieje zač 🙂

pukina
26. máj 2022

Ja som v 20 tyzdni a az teraz zacinam citit ze som tehotna, lebo mi rastie brucho a dieta mi tlaci na nerv a na mechur 😂 tak aby si nebola prekvapena, ze sa dlho nebudes citit tehotne ☺️

autor
26. máj 2022

Dakujem každej, čo ste prispeli 🙂
@pukina a doteraz keď si necítila tak necítila si stres? Kedy si prvýkrát videla srdiečko? Ja som bola u dr a nebolo ešte vidno

ivetta1234
26. máj 2022

@pukina ja som v 32tt a kebyže niesom jak veľryba tiež by som zabudla
@autorka užívaj si, že ti nie je zle a že nemáš iné príznaky, veľa nás takých nie je

nika11103
26. máj 2022

Užívaj si to úprimne v dobrom ti závidím . Mne asi necelý týždeň po pozitívnom teste začalo bývať zle a je mi doteraz , končím prvý trimester . A nevraciam , alw je mi cely deň jak po kvalitnom prepitom žúre je mi na odpadnutie som strašne slabá musím byt dokonca pn. Chytá má vlci hlad a modlim sa nech to už skončí . Nikdy som nebola padavka do roboty som chodievala porad so zápalom pľúc ale teraz ? Dokážem prespať cely deň . Drž sa ❤️

autor
26. máj 2022

Dakujem ❤️ Držte sa aj vy baby 🙂

pukina
26. máj 2022

u dr. som bola asi v 8tt a bolo srdiecko pekne vidiet. Ako jasne bola som v strese trosku ci je vsetko ok, lebo kym ho necitis tak je ten cas medzi kontrolami nekonecny 😀no vedz, ze keby nieco nebolo v poriadku, tak sa ti to skor ci neskor prejavi. teraz uz pohoda, lebo furt sa mi tam mrvi v bruchu tak ten stres uz opadol 🙃 teraz mam zas nervy ze este stale nevieme pohlavie 😆

ivetta1234
26. máj 2022

prsia ťa nebolia? u mňa to bola jediná vec, ktorá naznačovala tehotenstvo a podľa toho som vedela (cca) že je všetko ok

sense
26. máj 2022

Keď vieš ze si tehotna načo si si robila ešte test?

autor
26. máj 2022

@pukina :D a kedy sa dozviete?

autor
26. máj 2022

@ivetta1234 kúsok ma bolia ale to si ich musím stlačiť aby som cítila 🤷‍♀️

autor
26. máj 2022

@sense preto lebo necítim, že som🤷‍♀️🤦‍♀️ Asi to bol blby nápad

pukina
26. máj 2022

buduci tyzden mam poradnu a tyzden na to 3D ultrazvuk, tak verim ze na jednom z toho uz naozaj povedia 😀

ivetta1234
26. máj 2022

hlavne sa nestresuj, matka príroda vie čo robí

autor
26. máj 2022

@pukina potom daj vedieť 😇 čo by ste viac chceli? 🙂 ono najdôležitejšie je aby bolo zdravé 🙂 a aj ty

autor
26. máj 2022

@ivetta1234 áno ❤️

sense
26. máj 2022

Ak to povedal lekár ze si tehotná, tak si... Nestresuj sa zbytočne, s

ivetta1234
26. máj 2022

neboj, čoskoro ťa bude okopávať a budeš chcieť chvíľku kľudu 😝

hurbanka123
26. máj 2022

tiež sa tak stale sledujem , ked som nevedela ze som tehu som mala zimnicu , unavu ze ledva som vstala do práce vsetko som to pripisovala jarnej unave 😀 prsia ako balony a pleť tu mam doteraz ako v puberte no inak nic nepocitujem 🤷‍♀️horšia ako ked som o tom nevedela .

vierkainka
26. máj 2022

Ja som mala úplne rovnaké pocity,až do konca 8 týždňa.A potom začal taký kolotoč,že s nostalgiou spomínam ako mi bolo,keď som sa necítila tehotne.😁Od 9 týždňa mi začali nevoľnosti,spavost, únava,prsia bolia na dotyk,výkyvy nálad,chute.....no všetko možné.Kazda sme iná, takže hlavne hlavu hore, mysli pozitívne a užívaj si tehotenstvo.Vsetko dobré prajem.🌼

autor
26. máj 2022

@hurbanka123 aha ale prečo horšie. Netešiš sa?

autor
26. máj 2022

@vierkainka Dakujem veľmi ❤️

hurbanka123
26. máj 2022

tešim veľmi len sa pozorujem a obavam sa kazdeho vyšetrenia je to vytužene tehotenstvo 🤍

autor
26. máj 2022

@hurbanka123 myslím na teba ababatko ❤️ Nech je všetko v poriadku.

hurbanka123
26. máj 2022

prajem si aby bolo všetko super 🤍 beriem to ako malý zazrak ✨

hurbanka123
26. máj 2022

ďakujem a podobne 🤍

autor
26. máj 2022

@hurbanka123 Dakujem❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre