Ahojte som 12tyzdni mala som silné nevoľnosťi a sanitar keď prišiel mi silno stláčal brucho s každej strany prečo to ?,,bojím sa či malinkemu neublížil😔
Preco si sa,neopytala jeho? Si si ista, ze to bol sanitar? Malemu neublizi.
Nechápem,prečo ťa ošetroval sanitar.
@koniarova lebo som volala sanitku preto a vravela som že som tehotná 🤰
Myslím sanitar ako zo sanitky prvá pomoc, lebo ma brali do nemocnice
@bella1988 mám ústa a povedala som vieš ,že ma to bolí ale ako som to povedala tak to stláčal znova
To nie je sanitar ale zachranar🤦♀️
Tak hadam,ked vedel,ze si tehotna a je to zdravotnik,tak ta vysetril tak,aby neublizil babatku...ked mas obavy a si v nemocnici,poziadaj,aby ta skontrolovali,pripadne urobili sono
A prosim uz si nevolaj sanitku kvoli tehotenskym nevolnostiam. Pokial nekrvacas alebo nemas nahle krute bolesti brucha.
Osetroval ta zachranar, nie sanitar. Zdravotnik s patricnym vzdelaním, ktorému ked si povedala ze si tehotná, tak neurobil nič, čím by to mohol poškodiť ci nebodaj ublížiť.
Maternica je polozena o dost nizsie nez zaludok. V 12 tt niektore spia aj na bruchu a je to ok. Je malicke a je v plodovej vode. Nic sa mu nestalo 🙂
Mňa by zaujímalo prečo si dovolila sanitarovi stláčať brucho, veď ten nevyšetruje!
Podla mna to bol zdravotník na vyššej úrovni, ktorý vedel čo robý..(ked si povedala že si tehotna)..inak stlacanim brucha ti nemohol ubliziť
@kamagma mala som strašne bolesti brucha a čo som mala robiť 40hod som v ani vodu nič mala som strašne pichave bolesti brucha a aj krížov ledva som žila a nemala som doma auto muž tiež nebol doma áno nikto na okolí tak čo som mala robiť hmmm
Opravujem chybu predošlej správe ,,,40h som zvracala a ani 5min som v sebe neudržala vodu
S najvyssou pravdepodobnostou kontroloval, ci si nemala "tvrde brucho" a teda prechodnost criev a "vylucoval" zapal slepeho creva. Kedze to bol medicinsky pracovnik, asi vedel, co robi. Ukludni sa, babu to robi ovela vacsie problemy ako ta chvilkova kontrola tvojho zdravotneho stavu...
Že sanitár🤦♀️neboj sa, neposlali v sanitke údržbára. Určite vedel, čo si môže dovoliť a ako ťa skontrolovať
@lienka.7 plod má momentálne 5,8cm
Prepáč autorka viem, že riešiš iné ale ty si fakt záchranárovi automaticky týkala? "vieš, že ma to bolí"? To kde sa už vytratila veškera slušnosť a úcta?
@nykkushka Vykala! , prečítajte si správu ešte ráz to slovíčko vieš patrilo slečne alebo pani čo sa má pítala otázku takže tak
To by ta musel s valcom prejst aby sa dostal az k babetku.lonova kost panvova kost ulozenie maternice placenta plodove obaly.Nic? Keby to islo tak lahko nepotreboval by doktor ultrazvuk len by si dieta ohmatal.ale to by musel dosmatrat az na chrbticu.myslim ze sa ti to zdalo silno lebo si mala podrazdene peritoneum ako nasledok silneho zvracania a dehydratacie
Babo bude urcite v poriadku a ak sa bojis tak behni k doktorovi na sono
Ešte keby sanitKár, ale sanitára zameniť so záchranárom… 🙈
Dietatko je v brusnej dutine dostatocne chranene neboj sa je este velmi malinke ˇˇˇˇ musel by tvrdo udriet aby ti ublizil
Sanitár zo sanitky je ako Indián z Indie....🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A ty nemas usta,aby si mu povedala,ze si tehotna alebo teda,ze to robi prisilno?Ach boze...tak chod k dr.,ked mas strach