Som tehotná a chcela by som sa objednať u doktorky. Ako to mám povedať sestričke?

21. apr 2021

Ahojte žienky 🙂
Som tehotná a chcela by som sa objednať u doktorky, ale čo povedať sestričke? Že... Dobrý deň som tehotná objednajte ma? 😅 Poraďte, že ako nejako slušne jej to povedať ďakujem

mogaa
21. apr 2021

predpokladám že sa chceš objednať ku gynekologovi....no normálne povedz sestričke že si tehotná a chceš sa objednať na vyšetrenie...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
javiemneviem
21. apr 2021

Však ze si mala pozitívny test a rada by si šla na vyšetrenie...

autor
21. apr 2021

Ďakujem vám ☺️ objedná ma hneď alebo až niekedy o týždeň, dva podľa prvého dňa poslednej MS?

nafka0483
21. apr 2021

Dobry den, meska mi menstruacia, mam pozitivny test, chcela by som sa objednat na potvrdenie tehotenstva.
Co je na tom? Spyta sa na poslednu menstruaciu a sama uz vypocita kedy je vhodne objednat.

klarissa25
21. apr 2021

Vzdy ma tu dokaze nejaka diskusia prekvapit 😂🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
21. apr 2021

Dievčatá... 😀 Nikdy neviete aké problémy človek má... mám úzkosť takze s nikým cudzím ani nevolam, nikde sa neobjednavam tak prosím... typ správy, že vás už nič neprekvapí si prosím odpuste.. opýtala som sa slušne, tehotná som prvýkrát... ;) neverím, že žiadna tehotná nikdy nepotrebovala poradiť bože... človek sa slušne opýta a hneď sa tu každý z neho smeje...

katkamatka7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mima1
21. apr 2021

Ja som dva krat volala a vzdy dobry den tu je ta a ta. Chcela by som sa objednat na vysetrenie meska mi tolko a tolko dni a mam pozitiv testy. Opyatla sa kedy bola posledna ms a podla toho dala termin. Dakujem dovidenia

nafka0483
21. apr 2021

Ale ved u gynekologa je bezne riesit tehotenstvo 🙂 chapem, keby si potrebovala nieco specialne, co nie je bezne, ze mas uzkost a nevies ako to vhodne povedat.
Ale na taketo telefonaty je gynekolog zvyknuty, je to bezna napln, cize naozaj nic specialne ;)

katkamatka7
21. apr 2021

Ahoj,napíš si to na papier, čo sa ideš opýtať a prečítaj. Ako píšu hore, jednoduchá veta, dve, tri. Keď sa sestrička opýta, už sa chytíš, čo odpovedať 🙂

autor
21. apr 2021

@mima1 ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď ❤️

mima1
21. apr 2021

A neboj ja ked som 1krat isla od doktorky a potvrdila tehotenstvo tak som sadla do auta uplne stres panika a neviem co a aj som zabludila autom a motala som sa po uliciach a pritom to tam dobre poznam aj cestu domov 😂😂😂 takze stava sa vselico 😂😂😂

hviera81
21. apr 2021

ja som povedala ze mi vysiel pozitivny test, a ze by som sa chcela objednat.

denden77
21. apr 2021

zavolas, ze sa chces objednat kvoli potvrdeniu tehotenstva.. podla datumu poslednej MS dostanes termin.. moj Dr. napr. objednava az na cca. 8tt 😊

mamusa34
21. apr 2021

Ja tiež po 14tich rokoch volala ako poprvi krát ..
Dobrý deň chcela by som sa objednať mešká mi menzes týždeň asi som tehotná a sestra nemusíte sa objednať môžete prísť aj dnes 😅a tak som frcala taxíkom a viete že skoro zbytočne..ale ona má volala

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
21. apr 2021

Inak sestricke ked toto povies, ona ti aj povie kedy mas prist... cize nemusis si zistovat na kedy ta bude objednavat.. zavolaj, povedz ze si tehotna, MS ti meska a ostatne uz nechaj na nu a nestresuj 🙂 Hlavu hore, ja som rovnaka, uz 3. mesiac "volam lekarke" kvoli odberom.. Ako sa pise nado mnou, ja si napisem co potrebujem ak telefonicky vybavujem veci :D ak je toho viac, isto b y som zabudla na polku D

mamusa34
21. apr 2021

Ja by som uz nevolala a prišla ale nie týždeň z meškajúcou ale aspoň 2

kiki68
21. apr 2021

Povies ze si asi tehu, mas poz Test , povies datum poslednej ms a ona da termin. Mne dali o dva tyzdne

nafka0483
21. apr 2021

@mamusa34 Ja som este nemala gynekologicku alebo gynekologa, kde by som mohla len tak prist kedy chcem. Kazdy mal system na objednavanie a vyhradeny cas kedy brali bez objednania surne pripady, kedy sa chodilo na odbery, kedy mali tehotenske poradne.... Takze urcite sa patri zavolat a objednat sa.

mamusa34
21. apr 2021

@nafka0483 ja takého dobreho asi mám 👌ani na preventívnu neobjednava ..ale asi preto že 2dni ordinuje v jednom meste a ostatné dni v druhom

kattky
21. apr 2021

Ja som len zavolala a som povedala, ze chcem sa objednat ma vysetrenie a tym to haslo. A ked som sla k dr, tak jemu som povedala ze co a ako ...

nafka0483
21. apr 2021

@mamusa34 Mozno ma malo pacientov, ze si to takto moze dovolit. Moja nemoze, lebo to by tam zeny cakali 6 hodin a plno z nich by vybavit pocas dna ani nestihla. Takze pekne si objednava, vies, ze ked prides, tak nebudes dlho cakat.
Jedine surne pripady berie hned rano a ak je to relevantne tak aj pocas dna.

hanka555
21. apr 2021

Ahoj ja som vobec nehovorila sestricke ze preco sa chcem objednat, len som povedala ze chcem termín na vysetrenie,a povedala som ze tak za 3 tyzdne mi to vyhovuje..hotovo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre