Ahojte baby, chcela by som sa opýtať. Moja sestra má o mesiac svadbu a ja budem v nejakom 11.tyzdni.
Neviem ci si môžem na svadbe zatancovať alebo radšej neriskovat?
Bojím sa, že by som mohla bábätko ohroziť.
pozri ty sama poznas svoj zdravotny stav ak nemas rizikove tehotenstvo alebo nejaky problem tak samozrejme mozes normalne fungovat 🙂
@lu_si_lusi ja som bola na svadbe v druhom mesiaci a normálne som tancovala a zabávala sa 🙂 nemusíš dá báť
@julka29 ďakujem 😉
@lu_si_lusi Pokiaľ nemáš najaké rizikové tehu či iné ťažkosti vpohodke môžeš si zatancovať.Ja som bola v 6mesiaci na svadbe mala som krčov žily aj som si trochu zatancovala viac presedela,ale ja som tancovala podľa toho ako som sa cítila 🙂 Aj so z mladou ženou tancovala na redovom tanci 🙂
teraz by som sem hodila taku retrospektivu ako mlada zena v 9 mesiaci chodi makat na pole
Kľudne môžeš tancovať a zabaviť sa. Pokiaľ nemáš nejaké problémy, tak nie je prekážka tehotenstvo. Ja som bola mesiac pred pôrodom na svadbe, akurát nohy mi opuchli, keďže bolo horúce leto, ale inak v pohode som sa bavila aj tancovala. Nie cardase, to už nešlo s tým" bruškom "ale tak ty myslím ze ešte veľké nemáš. 🙂
Takže veselú zábavu prajem.
@lu_si_lusi zacali sme rekonstruovat dom,robim vsetko. Som v 28tyzdni tehu😍
Ja sama som bola v 11tt ked som sa vydavala a tancovala som skoro stale a cely redovy vydrzala😁
Presne....pokial nemas problemy a je to nerizikove tehotenstvo mozes robit vsetko co chces 😊
@lu_si_lusi Vôbec sa neboj, ja som ešte dva týždne pred pôrodom pretancovala celú svadbu...tehotenstvo nie je choroba...
@lu_si_lusi jasneeeee ....a bábätku sa to určite bude páčiť 👍😀
@lu_si_lusi - Sama musis uvazit. Ja som s prvou dcerkou chodila na tanecnu 🙂. No a s druhou som si ani zabehat netrufla ist, aby som o nu neprisla :/ Takze to, ze ti tu maminka XY napise svoj priebeh je uplne irelevantne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Samozrejme ze mozes. Bola som na kopec svadbach tehotna, nehovoriac o tom, kolko neviest sa vydava tehotnych a daju aj redovy cely.