Bolesti krížov v 10tt

bobricek1979
8. aug 2018

Ahojte maminky z ničoho nič teda varila som a už vyše hodinku ma bolia dosť kríze je to normálne? Dosť som sa zľakla nikdy ma tak neboleli ľavá straba viac ako keby aj oblicka

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danina09
8. aug 2018

bolensti chrbta podla mna sprevadzaju kazde tehotenstvo. treba sa skusat obcas ponatahovat a priposobit tomu aj polohu spanku. liekmi si teraz nepomozes

bobricek1979
autor
8. aug 2018

@lenkakravcova
@danina09 takže si myslíte, že nič vážne pretože nedavno ma bolela oblička ale nič v moči sa nepotvrdilo.. No ma to prejvapilo taká bolesť krížov z ničoho nič

pininka
8. aug 2018

@bobricek1979 nechcem ta strasit ale este to moze byt ovela horsie. V prvom tehotenstve ked aa telo na to pripravuje ma to bolelo najviac, hlavne chrbat, posledny mesiac som ani spat nevedela, len som celu noc chodila po dome

bobricek1979
autor
8. aug 2018

@pininka no mňa bolia viac kríze a akoby oblicka a sem tam btucho no predtym som to nemala až dbes.. Len ta oblicka boli od zaciatku bola som na moc a nic vsetko ok tak ja uz neviem... No dnes už cele krize ci to je z dlhého statie pri varení, neviem

bobricek1979
autor
8. aug 2018

@pininka k tomu ako keby aj brucho no divne ze do dnes nic a az teraz

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bobricek1979
autor
8. aug 2018

@lenkakravcova jasné ak by to bolo horšie pôjdem, vďaka, druhé tehotenstvo ťa nemusia bolieť vôbec držím prsty

zuzulik8883
16. aug 2018

@bobricek1979 ahoj, ja som cca v 7 tt a krize ma bolia uz od piateho ale ze vkuse.... niekedy menej inokedy sa to neda vydrzat... pri vstavani z postele neraz zkriknem od bolesti co uz neviem co so sebou... bola som na kontrole v 6tt a lekarka mi predpisala magnezium... trosku to tie bolesti tlmi ale nic moc... chcela ma supnut do nemocnice pre riziko potratu, nakolko o jedno babo sme prisli vo februari, ale odmietla som lebo mam doma dve deticky, ktore ma potrebuju. Som zvedava dokedy tie krize budu tak boliet, dufam, ze nie cele tehu lebo si to asi hodim. Moze to byt aj zvacsujucou sa maternicou,.ktora tlaci na krize.... v kazdom pripade predosle tehu som take problemy nemala.

bobricek1979
autor
17. aug 2018

@zuzulik8883 hoj každé tehu je ine ael pre istotu to dr prizvukuj ze bolia. Ak to trvá dlhšie a moc to nieje fajn ak občas v intervaloch a nie moc vraj je to oki tak mi povedal dr. Ale su tu kicky co tym trpia cele tehu a je to oki. Ta ksi vyber😀

zuzulik8883
17. aug 2018

@bobricek1979 ahoj, no mna bolia vkuse uz dva a pol tyzdna, niekedy sa to da a inokedy je bolest neznesitelna... aj podla toho ako velmi sa namaham.... trebars ked pridem z lesa z dlhsej prechadzky, tak mam dva dni extremne bolesti ze neviem vstat z postele ani sediet normalne...

bobricek1979
autor
17. aug 2018

@zuzulik8883 ahoj a čo na to dr?

zuzulik8883
18. aug 2018

@bobricek1979 bola som v 6 tt na kontrole, srdiecko uz krasne bilo, vsetko bolo v poriadku, ale mala obavy ci sa tou bolestou nespusta predcasny potrat.... bola skor viac opatrna pri mojej situacii lebo vo februari sme o jedno babo prisli... zamlcny potrat.... preto nechcela nic zanedbat.... predpisala mi konske davky magnezia na uvonenie svalov a klbov a zdvojnasobila mi kyselinu listovu.... nemyslim ze by tie krize naznacovali potrat.... to by bolo uz asi za mnou a netahalo sa dva tyzdne.... skor mam nocne mory z dalsieho zamlcaneho... tonecitis nic len prestane byt srdiecko a dalej mas vsetky tehu priznaky.... tak som v sebe mala mrtve babo asi mesiac kym ho vybrali :/ toho sa desim najviac... dalsiu kontrolu mam vo stvrtok, pre istotu ma kontroluju kazde dva tt, ale mne to pride I tak ako vecnost.

candii
18. aug 2018

@bobricek1979 v druhom tehotenstve ma brutalne bolel od cca 6/7tt chrbat, krize. Bolo to na nevydrzanie. Ja nechapem preco, ratala som s tym ze ku koncu ale ku koncu vobec 😀 ale na zaciatku to bolo hrozne 😀

zuzulik8883
18. aug 2018

@candii a kedy to prestalo prosim?

candii
18. aug 2018

@zuzulik8883 nepamatam si uplne presne ale dako po 15tt

bobricek1979
autor
18. aug 2018

@zuzulik8883 verím ti neboj bude to oki ver tomu možno ti mohla predpísať aj douphaston ten je na udržanie ja ho beriem od začiatku keďže sim riziková, ake to už dr vie. Magnezko na tie kríže pomáha? Ja sa tiež vždy neskutočne bojim a kontroka až za mediac zle mi býva no uvidíme. Tehotenstvo je lotéria veľká musíme dúfať

zuzulik8883
18. aug 2018

@bobricek1979 magnezium len mierne tlmi tu bolest... velmi malicko... no mne je tiez sporadicky zle... obcas sa aj pozvrciam ... vacsinou ma len napina a rozdycham to... rana su najhorsie....,netesim sa vobec na september... mam druhacika doma a drobec nastupuje po skolky prvy raz :/ ufff tie vstavania s nevolnostami budu krute...

zuzulik8883
18. aug 2018

@candii no to je este dooost daleko.... no uvidim ako to bude u mna.

bobricek1979
autor
18. aug 2018

@zuzulik8883 neboj to zvládneš v septembri uz budeš pomaly končiť prvý trimester

zuzulik8883
18. aug 2018

@bobricek1979 tak dufam no, uz nech je ten stvrtok a mam po kontrole.... obavany kriticky osmy tyzden.

bobricek1979
autor
18. aug 2018

@zuzulik8883 no myslím si že všetky môžu byť a nemusia kľud buď v pohode pre malinké daj vedieť ja idem až o mesiac sa zbláznim

zuzulik8883
18. aug 2018

@bobricek1979 rovnako drzim palce, ozvem sa az bude nieco nove.

bobricek1979
autor
18. aug 2018
zuzulik8883
24. aug 2018

@bobricek1979 ahoj takze babo je v poriadku, dostala som lieky na podporu tehotenstva a uz aj tehuknizku. Kontrola az o tri tyzdne... tak sa zas nacakam... ale krize konecne trosku polavili... uz nebolia tak intenzivne.

deniskap
24. aug 2018

@bobricek1979 ak mas oblickove kamene,to tusim z mocu nezistis...skus pri tej bolesti vypit naraz tak viac cistej vody, ak nepomoze, neuskodi

zvedavabuduca
24. aug 2018

@deniskap či má obličkové kamene nezistí z moču, musí ísť na sono a doktor pozrie . Ale ak má nejaký problém s močom / kameňmi, bude určená v moči nadmerná bielkovina..

bobricek1979
autor
24. aug 2018

@deniskap už som bola aj na sono a nič tak asi mi len to malé nejako tlači niekde

bobricek1979
autor
24. aug 2018

@zuzulik8883 no krásne teším sa s tebou ja foto ešte nemám zase idem až 13.9

zuzulik8883
25. aug 2018

@bobricek1979 dakujem, ja idem 12.9. najblizsie... tak zas ostava cakat... inak tie lieky co mi dala su nejake hormony... progesteron sa volaju... je to nieco ako ten douphaston?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre