Zápal vonkajších rodidiel

alzbeta222
29. okt 2018

Ahojte baby, prosím čo vám pomohlo na zápal vonkajších rodidiel? Čo vám lekár predpísal? Ďakujem za rady
U svojej lekárky som už bola, ale liečba bola neúspešná a tento týždeň sa tam nedostanem. Hrozne ma to páli... skúšala som už aj repikove obklady atď.

adamhana
29. okt 2018

A aku infekciu si mala pri predoslej liecbe? Aky liek si mala?

alzbeta222
autor
29. okt 2018

@adamhana dala mi macmiror a gynoflor ale mňa to zvnútra vôbec nepáli, iba z vonku.

simsalabim
29. okt 2018

Skus Vitagyn C - krem do posvy aj na rodidla. Normalizuje pH, po ukonceni liecby moze byt pokozka podrazdena, mozno aj alergiou na niektory z liekov.

adamhana
29. okt 2018

@alzbeta222 a uzivala si podla navodu a dostatocne dlho? lebo macmiror je na vulvovaginalne infekcie to znm. aj vonkajsie rodidla, je vsak vseobecny to znm. ze neviem z neho ci mas mykoticke och. alebo bakterialne....Kazdopadne volny predaj je v tomto biedny: bez predpisu lekara si velmi neporadis. ale mozes skusit aj klasicky canestem, mozno mas mykoticke ochorenie a ulavi ti znacne,a ak nemas,ale bakterialne tak tak ci tak by mal palenie zmiernit. Ak este mas uvedene lieky, tak ich urcite douzivaj aj ked sa ti priznaky nezlepsuju zatial a nekombinuj to s inym. Ak ich uz nemas tak skus bud canestem,alebo rosalgin a roztokom si potri aj rodidla. Zial, volnopredajny vyber je velmi maly.

alzbeta222
autor
29. okt 2018

@adamhana áno uživala som to 12 dní, každý večer a teraz užívam tie probiotiká. Len zvnútra sa cítim úplne v pohode. Skôr zvonku.... Skúsim ten Canesten že čo to urobí

rora
4. nov 2018

@alzbeta222 mne na toto pomaha imazol krempasta... aj canesten bol dobry, ale ten imazol je hustejsi a dlhsie drzi na kozi

jeemima
4. nov 2018

@alzbeta222 urcite skus multigyn actigel - je super aj na von aj na dnu, ulava takmer hned a mozes to pouzit niekolkokrat pocas dna. celkovo cela ta rada multigyn je super.

alzbeta222
autor
5. nov 2018

Ďakujem