Nezvyčajná menštruácia

cakamemiminko
27. mar 2014

Ahojte, potrebujem radu. Od poslednej normálnej menštruácie ubehli necelé dva týždeň a opäť to prišlo. Akurát, že prvý deň to bola normálna krv a tie ostatné už iba akoby také špinenie, proste bolo to hnedé, ako keď sa mi krámy končia a trvalo to asi 7 dní. Týždeň bol pokoj a potom sa opakovalo znova to isté. Prvý deň krv a potom už len hnedé špinenie. Nechápem, vždy mi krámy meškali, ale žeby som mala krám "obtýždeň", tak to sa mi fakt ešte nestalo. Čo by to podľa vás mohlo znamenať? Mám 23 rokov.

rebellefleur
27. mar 2014

smer dr.. tu ti na to nik neodpovie 😉

elizabeth888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pe
27. mar 2014

mne sa toto tiez stavalo, ked som brala antikoncepciu, odporucili mi od nej pauzu na par mesiacov, potom sa to objavilo zase, tak som zase prerusila, teraz chcem po 2 detoch zase zacat brat, ale obavam sa, ci to zase nebudem mat takto... ak dakto daco mudre poradite, budem rada 🙂

cakamemiminko
autor
27. mar 2014

K doktorovi určite pôjdem, aj som mu už volala, ale má dovolenku zrovna. Takže najbližší týždeň budem z toho v strese, čo sa to so mnou deje. Antikoncepciu neberiem, priateľa mám, ale momentálne neplánujeme, takže si dávame pozor. Neviem, či to mám vôbec brať ako krámy, keď je to také.

denanika
27. mar 2014

Mávala som podobné problémi, je to hormonálna porucha a vaječníky nepracujú ako by mali, doktor to bude vedieť odborne vysvetliť.

1jk1
4. jún 2021

@cakamemiminko ako ste vtedy pochodili? Prečo vám haproval menzes?

pamelaandersom
22. nov 2022

@1jk1 ahojte prosim vas vie mi niekto poradit.dostala som menzes v čere a troška bola taka červena a potom sa zmenila ma hnedu farbu a dnes už taka velmi tmavo hneda aj s kuskami take zrazenini podla vas može to byt tehotenstvo?