Indonal pri zlých výsledkoch z cytológie

4. aug 2020

Ahojte 🙂 rok a pol mám zle výsledky z citologické mám ľahkú displaziu a preto som sa rozhodla vyskúšať tabletky indonal woman (žijem v zahraničí takze som sa dostala iba k týmto tu sa do nedá kúpiť) a chcela som sa spytat aby to bolo efektívne a účinne liečili ste aj svojho partnera spolu s vami môže užívať aj on tento indonal woman?? Viem že existuje aj verzia pre mužov alebo partnerov ale momentálne mame iba tieto myslite si že ich môže užívať aj on?

sunsetsunrise
4. aug 2020

Mne idonal nepomohol vôbec

joannita
4. aug 2020

Vykasli sa na tabletky. Treba zmenit stravu, jest vela ovocia, zeleniny, malo cukru, proste zdrava strava. Mne po rokoch zlej cytologie pomohlo presne to a odvtedy mam stale dobre vysledky.
Zla cyto je otazka hlavne tvojej imunity.

lucka_ke
4. aug 2020

mne pomohol Indonal, bral aj partner

chanel_c
4. aug 2020

Mne tiez Indonal pomohol, dokonca mi bol odporuceny gynekologickou. Bola som bez partnera, takze neviem posudit ci by ho mal brat aj partner.

autor
4. aug 2020

@lucka_ke a partner bral konkrétne ktorý ten určený pre mužov alebo ten čo vy? Nemôže mu to nejak uškodiť pretože majú trochu iné zloženie

lucka_ke
4. aug 2020

uz si nepamatam, myslim ze jemu sme kupovali Partner, alebo bolo to davnejsie

radiah
4. aug 2020

Mne pomohol tiež

lienocka2808
4. aug 2020

Partner moze brat aj tie pre zeny, je to vyzivovy doplnok, nemoze mu to nijak uskodit. Je to bez predpisu. Mne indonalbuz 2x pomohol.