Pracovná ponuka v OVB

9. dec 2022

Ahojte. Reagovala som na portáli istp na pracovnú ponuku od jednej pani (nebudem menovať) na pozíciu asistent manažéra... tam to bolo aj rozpísané, co by bolo náplňou prace citujem :
- kontrola zmlúv
- hľadanie lepších riešení
- komunikácia s klientmi a obchodnými partnermi
- administratíva
- postupné delegovanie manažérskych pozícií
- práca s PC

Prišlo mi to fajn, byť asistentom manažéra čiže by som mu pomáhala asistovala...
Bola som na pohovore osobne,trvalo to asi 10 minút cise nejak moc som sa nedozvedela az ked som mala online pohovor/školenie. No nemilo som prekvapená, vobeco hladom pozície asistenta manazera nejde, teda apson to nebolo spomenuté.. este sa potrebujem registrovať do narodnej banky ... Prekvapilo ma to ze to nie je na živnosť, cize mala by som zmluvu a niekto by musel za mňa platiit odvody co som sa nedozvedela.. Neviem nejak sa mi to nepozdáva, mate nejake skúsenosti prosím???? Dakujem

natall113
9. dec 2022

Bola som na pohovore aj som absolvovala všetky školenia, skončila som hneď po školeniach keď prišlo k tomu, že "pošli mi všetko čo rodičia riešia poistky, úvery atď a spravíme im lepšie a plus nájdi ďalších 5 ľudí ktorým upravíme produkt. Nahovaranie ľudí skončila som hneď.

zuzkaa1991
9. dec 2022

Finančný nerobia na zmluvu.... bud na DIČ alebo na živnosť
Odvody si platite sama ;) je to Finančný poradca co si budete musiet zhanat klientov🙂

nina19833
9. dec 2022

Takto to znie vsetko fajn, ale bude to presne tak ako pise natall

belllinka
9. dec 2022

Takýto inzerát si fakt "neprekukla"? Ved to je jasné zháňanie poistiek, len to tak zaobalili, aby ešte niekoho oblbli. OVB je banda debilov.

autor
9. dec 2022

@zuzkaa1991 nie je tam živnosť

@natall113 to som sa pýtala, ci budem musieť zháňať predsa pozicia asistenta nie je o zháňaní ľudí ale vidim ze je to ozaj také divné nepravdive

@belllinka noo uz som raz pracovala pre poisťovňu ale po istom case som to aj skoncila, nie som typ ktorí by ľudí prehováral alebo nasilu niečo im núkal...
Asi to ukončim ešte skôr ako bude neskoro... Prekvapilo ma aj to, keď povedal ze tam sa nestretnem s tym ze príde riaditel a povie ze manazer je jeho brat ci sestra a podobne... Tym mi chceli dať akoze najavo ze každý sa učí a nikto tam nie je dosadení..

natall113
9. dec 2022

Áno to som sa aj na pýtala na začiatku a povedali, že nie to ja preberiem po niekom lenže potom prišlo, že sa musím naučiť na niekom a toho si mám nájsť sama

surama
9. dec 2022

Vsetky tieto ponuky su o tom istom nech ich nazvu akokolvek. Stale je to o tom, ze ty prepoistis celu rodinu a vsetkych znamych, ktori sa nechaju nalakat a potom uz nebudes mat koho a zacnu na teba manazeri tlacit, ze musis mat nove zmluvy. Ak sa na to vybodnes, tak vracias vsetky peniaze, ktore si za zmluvy dostala (ale im zmluvy ostavaju). Mam vela kamosiek, ktore dosli namotivovane, ze to idu robit a nakoniec im ostali oci pre plac.

lenuska9999
9. dec 2022

Daj ruky od nich preč. Naučíš sa naspamäť text, ktorý budeš opakovat všetkým svojim známym a polezies im pekne na nervy, pretože ich budeš otravovať ohľadom poistoek, zdravotky atď.. ak tí ľudia dané poistky zrusia, budeš platiť naspäť, čo si dostala. Na každom školení ti budu vymyvat mozog s tým, že aká je toto super príležitosť a si finančné nezávislá a bla bla bla. Najlepšie odmenení za tvoju prácu budú tí na vrcholových pozíciách v tejto pyramíde. Bude chodit v poľských oblekoch a tváriť sa pred ľuďmi, ze ti táto práca nenormálne vynáša.

oila
9. dec 2022

Tak toto by som ja veru robit nemohla. Neustale vnucovanie sa, prehovaranie, nahovaranie, to je otras. Tito ludia su totalne vtory, bez hanby a chochmesu. Aj ked sa tvaria, ze chcu proste len to najlepsie pre svojho klienta, ale ide im len o prachy. Tiez som mala ponuku toto robit, ale nastastie som mala dost rozumu na to, aby som odmietla.

barb0renka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lady_hurts
9. dec 2022

Okrem toho, že klamú v inzeráte, klamú ti aj o rodinkarstve. Kamarátka pre nich pracovala rok. Spomínala, že jej šéf si priniesol frajerku, dohadzoval jej klientov a na "meetingoch" ju všetkým dával za príklad ako ona nemá problém so zháňaním ľudí, pretože si myslel, že nikto o jeho machinaciach nevie. Tam sa robia také špekulácie, že by ti len oči prekrucalo....

1sally12
9. dec 2022

Presne s jedným takým som chodila..furt len aká je to super práca a bla bla..naučené texty naspamäť.🤦‍♀️ A tie ich vymývania mozgov - rozumej školenia.celé zle. A jasné že tie inzeráty sú povymýšľané a v skutočnosti je to celé inak. Tiež som rada dostala takúto "ponuku" veľmi rýchlo som ich prekukla o čo ide.

zenulkaaa
9. dec 2022

takto to začina. Hladaju nenapadne asistentku. Potom budu od teba chciet, aby si najprv začala v rodine a pozrela všetkým poistky, že im urobiš lepšie. Ako chápem - každý si musi nejak zarábat, a ak ti nevadi otravovat ludi a stále niekoho zhánat - pretože podla mna to je taká pracovná pozicia - OVB je pyramida a hladaju ludi, ktorí budu možno nie hned, ale časom na nich robit - tak chod do toho. Ja by som to robit nemohla.

autor
9. dec 2022

No tak som sa rozhodla to ukončiť včas... Už len to ze sa mám pekne odfotiť v nejakej košeli do narodnej banke mi prišlo divné... Už tam raz bola a nikto odo mna nepotreboval fotku.. divne... Cele divné ale dakujem za názory a rady. 🙂