Práca v call centre

25. apr 2024

ahojte, poradíte mi, ktoré call centrá ponúkajú možnosť robiť len z domu? Ďakujem.

melanta
25. apr 2024

Ak na profesia.sk zadáš vo vyhľadávaní "telefonický operátor" a zároveň zaklikneš "práva iba z domu", vyhodí ti niekoľko ponúk. Napríklad:

https://www.profesia.sk/praca/bright-side-solut...

https://www.profesia.sk/praca/respect-direct/O4...

https://www.profesia.sk/praca/srovnejto-cz/O480...

babkaland
25. apr 2024

Kedysi som sa aj ja zaujímal o prácu v call centre, aj ma personalistka chválila že som výrečný, že tam to je výhoda, ale na druhej strane nebaví ma otravovať ludí a vnucovať im produkty. Veď ani ja sám nemám rád marketingové hovory. Ešte keby to bolo tak že aj keď ma ludia ktorých obvolávam, poslali do čerta, a výplata by chodila OK ale vraj tam aj musím určité množstvo predať. Takže ak nič nepredám vyhadzov. A to je logické lebo polovica ludí ma pošle do čerta a druhá zloží hneď ako sa predstavím. Tak predaj niečo. Veď ja sám to tak robím. Nestihne ani dopovedať a bum skladám + blokujem.

lakebabe
25. apr 2024

Pozri si crystal call na profesii tam to majú len z domu a stále mi niekde vybiehaju ich reklamy že niekoho hladaju

babkaland
25. apr 2024

Veď ja som aj vysvetlil vyššie prečo stále hladajú...

caroline_
25. apr 2024

@babkaland asi tak.. Tiež som robila pre crystal call, ale mne volali ľudia, nie ja im

babkaland
25. apr 2024

@caroline_ ešte to by som bral, lebo bezohladu na to, čo si vybavila, si výplatu dostala nie? Tam kde kamoš robil, musel on volať a aj ich presvedčiť aby kúpili, inák vyhadzov.

babkaland
25. apr 2024

Akože takú robotu by som bral hneď kde stačí len blabotať a plat by som dostal automaticky. Je taká?

dominikamacakova
25. apr 2024

@babkaland my sme ako 18 ročné s kamoškou chvíľu robili v call centre a ponúkali sme zľavu na SSE. Žiadny predaj...

babkaland
25. apr 2024

Stačilo len blabotať a dostala si zaplatené? Nemali žiadne normy že kolkých musí ukecať na zmluvu atď?

jarnajar
26. apr 2024

@babkaland ak netrváš na práci z domu, tak pasívne hovory napr aj UPC, celkovo tam, kde robíš nejaký zákaznícky servis. Ale priprav sa, že síce ľudia volajú tebe, ale zase často preto, lebo ich niečo naštvalo... napr. faktúra, nefungujúci kanál... takže aj táto práca chce pevné nervy.

maminkadeticiek
26. apr 2024

Telekom.

caroline_
26. apr 2024

@jarnajar presne tak, ale to človek aj ocakava keď tam ide pracovať, no keď máš mať tzv. "podporu", ktorá ti ma poradiť keď niečo nevieš, a este oni robia z človeka debila tak to už je fakt veľa, a za tie peniaze

babkaland
26. apr 2024

@jarnajar nikdy som však ja osobne v takom nerobil, ale keď majú tak že nejde nejaký program alebo niečo s faktúrou, ty to ako vyriešiš z dialky, sú tam nejaké inštrukcie že ako spojazdní ten program alebo ako mi vysvetliť faktúru. Keďže som bol celý život medzi rómami, sedlákmi, tak som zvyknutý na agresivitu voči mne, na nadávky, kričanie atď.

babkaland
26. apr 2024

@caroline_ za aké peniaze? Čo platia za tú službu tak očakávajú vševediacu podporu?

caroline_
26. apr 2024

@babkaland asi sme sa nepochopili, ja som robila v crystal call, kampaň zse, takže pasívna linka, mne ľudia volali keď chceli vedieť niečo o faktúrach, platbách, robila som zmluvy atd, nic som nepredavala, a my ako operátori sme mali tzv podporu na ktorú sme sa mali obrátiť keď sme niečo nevedeli a oni nam mali poradiť, ako niečo urobiť alebo akú informácii poskytnúť zákazníkovi

babkaland
26. apr 2024

Call centier je veľa, tak všeobecne sa pýtam čo to obnáša. Či sú aj tak pasívne kde stači kecať a výplata príde. Že kde nebudú vnucovať nejaké kvóty čo musím splniť. Inák ma prepustia alebo nedajú výplatu.

caroline_
26. apr 2024

@babkaland jasne,su aj pasívne linky, no blabotanim by som to nenazvala, musíš vedieť veľa veci každý hovor sa nahrava a prehráva, keď povieš niečo zle zakaznikovi, vola ti nadriadeny a pusti ti ten tvoj zlý hovor, zdrbe ta, a dostaneš 5ku,ak mas tých 5 viac, nedostaneš odmeny

babkaland
26. apr 2024

To je jasné že hádať sa sním nemôžem, takže okrem toho pohoda. Či čo je tam okrem toho ťažké? Ale nie z tvojho pohladu ale že čo by tam mohlo mňa zaskočiť?

caroline_
26. apr 2024

@babkaland ale zle nemyslím ze budes nepríjemný, arogantný alebo hadavy, ale ze poskytne zlu informaciu,musíš vedieť veľa teórie, ale mas k dispozícií poznamky a povedzme ze aj tu podporu, co sa týka práce ako takej, je to práca s ľuďmi, su aj milí a aj fakt nepríjemni, ale nemyslím si ze ta niečo na tom moze zaskočiť, jedine ten prístup vedenia

babkaland
26. apr 2024

Ďakujem za info. Najbližššie keď budem nezamestnaný vuskúšam aj to.