Pozitíva a negatíva práce v účtovníckej firme

iveta7677
1. feb 2020

Dostala som ponuku pracovať v účtovníckej firme. V outsourcingu som ešte doposiaľ nepracovala, pracovala som v rôznych prevažne výrobných firmách. Chcela by som sa opýtať na pozitíva a hlavne negatíva práce v účtovníckej firme. Na Vaše skúsenosti. Ďakujem.

janettdamian
1. feb 2020

@iveta7677 ja som pracovala dlhé roky v účt. firme teraz mám svoju. Čo je outsourcing? Som stará škola 😀 Píšem svoju skúsenosť, keď som bola zamestnaná pozitívne bolo to, že sme boli super kolektív aj po 15 rokoch sme v kontakte a občas dáme stretko, šéfka bola svojská ale celkom fajn s ľudským prístupom. To bolo veľmi dôležité pri tejto práci dobrý kolektív. Inak je to práca hlavne psychicky aj časovo veľmi náročná.

zuzap33
1. feb 2020

@iveta7677 pracujem v účtovníckej firme štyri roky. Práca je náročná, s

iveta7677
autor
1. feb 2020

@janettdamian dakujem za odpoved.Chcela by som sa opytat ci sa da zvladat ten napor prace. Ci nie je potrebne stale nadcasovat.V obdobi uzavierok a tak urcite ano ale v priebehu roka?

fokuska
1. feb 2020

@janettdamian Outsorcing je o tom, ze firma nema svoje vlastne napr. ekonomicke oddelenie, ale si tieto sluzby prenajima resp. kupuje od inej firmy. Cize externa firma im robi uctovnictvo, vyplaty, atd.

evittam
1. feb 2020

@iveta7677 Narocna podľa toho kolko firiem mas. Ja pracujem na skrátený úväzok a aj možnosť homeoffice. Nemenila by som.

iveta7677
autor
1. feb 2020

@evittam dakujem pekne.

jatva
2. feb 2020

Podla mna zalezi na kombinacii tvojej sikovnosti, kolko mas a akych firiem a co vyzaduje zamestnavatel.

iveta7677
autor
2. feb 2020

@jatva ved to, tazke je vediet dopredu, ze ake firmy.by som dostala.Len co som si vsimla uctovne.firmy stale hladaju novych ludi.Ci je tam taka fluktuacia....

jatva
2. feb 2020

@iveta7677 asi najlepsie je pytat sa na konkretnu firmu. I ked ak je mala, tak toho asi moc nezistis... Hladaju mozno preto, lebo je problem najstkvalitneho cloveka. Nerobim priamo uctovnictvo (ze by som uctovala), ale riesim kiksy, co uctovnici/program urobi a ked to niekedy vidim, nedivim sa, ze firmy hladaju inych, sikovnejsich ludi 🙂

janettdamian
2. feb 2020

@iveta7677 záleží od toho ako vieš komunikovať s ľuďmi, zadeliť si prácu, organizáciu, od tvojej šikovnosti a profesionality. Každá firma, ktorú dostaneš bude niečim asi špecifická a najdôležitejšie je zvládnuť tých ľudí (majiteľov atď.), s ktorými budeš komunikovať.