Neviem o čom bude pohovor

29. feb 2024

Žienky, potrebujem poradiť. Aktívne si hľadám prácu od decembra. Poslala som mnoho životopisov, mala už naozaj veľa pohovorov atď.
Na začiatku januára som poslala niekam do firmy a dnes mi volala firma, že ak ti to je ešte aktuálne tak by som mohla prísť na pohovor.
Firmu som si našla, viem s čím sa zaoberá atď avšak čo sa týka ponuky, nepamätám sa ktorá to bola. Čo sa uvádza ako mzda, náplň práce a jednoducho nič čo bolo napísané. Ponúka už nieje aktuálna na žiadnej stránke a neviem si vyhľadať späť.
Čo poviem? Budem sa na všetko pýtať ako keby som ponuku nevidela? Úprimne povedať čo je vo veci?

venom19
29. feb 2024

Ak to bolo cez profesiu, tak tam sa daju pozriet odoslane reakcie

sejbipi
29. feb 2024

Tiež mi zvykli volať x mesiacov po rozposlaní životopisov. Otvorene som povedala, že si nespomínam a či mi môžu danú prac.pozíciu priblížiť, aký je tam plat, podmienky atď atď

ivanakal
29. feb 2024

Mna tiez tak volali na pohovor, po dlhsej dobe, ta ponuka uz na profesii nebola aktualna. Ale kedze som bola prihlasena cez gmail, tak na maili som mala potvrdenie ze som reagovala na tu a tu ponuku, a cez link sa dal ten inzerat pozriet. Ale priamo na profesii pozri niekde ponuky na ktore si reagovala.

anjelicek26
29. feb 2024

Môže to byť úplne iná pozícia,ako ta,na ktorú si sa pôvodne hlasila. Dali ta do databázy a teraz volajú,lebo potrebujú tieto kvalifikácie...