Prístroj na ohrev materského mlieka

11. jan 2024

Maminky co ste na UM, zauima ma ale mate pristroje na ohrev resp. pripravu mliecka. Ja mam len taky ze tam ponorim flasku z mliekom a cca 5 minut mi to ohrieva. No tych 5 min v noci ked place babo je nekonecnych. Nie je nieco, ze udrziava teplu vodu celu noc, ze len pridem nalejem hotovo? Alebo nieco ine? Dakujem moc

baskustek
11. jan 2024

Ja som mala prevarenú vodu v termoske a prípadne nariedila so studenou ak bola horúca

viestta
11. jan 2024

Udrziavat mlieko teple celu noc znamena, ze ti to mlieko bude celu noc kysnut. Nachystaj si prevarenu vodu do termosky, a zvysok nechaj v konvici. V noci namiesas spravnu teplotu vody a vymiesas mlieko

autor
11. jan 2024

@viestta teplu vodu, samozrejme ze nie mlieko

nyphadora
11. jan 2024

Mali sme ohrievač zapnuty pri posteli a v nom flasu s vodou ( dalsie uz pripravene vedla) a davkovač na mlieko.

simca06022011
11. jan 2024

UM som miesala s teplou vodou, cize "mlieko" som neohrievala. Rychlovarnu kanvicu s termostatom som opuzivala vacsinou, ale kym sa mala budila prve mesiace dva tri v noci, tak som mala prevarenu vodu v termoske (to iste som pouzivala aj vonku), samozrejme termosku som zatvarala ked bola voda vychladnutejsia, cize nie horuce.. lebo teda mala by som to aj o pol noci este prilis horuce.
V tom ohrievaci mozes mat teplu vodu v noci a namiesat, ale teda neviem ci to zbytocne nezerie elektriku celu noc

dusankomoj
11. jan 2024

Ja som mala odsledované na koľko mám zapnúť rýchlovarnú kanvicu,aby bola voda akurát a hotovo. Prípadne som upravila teplotu studenou.

rebrambora
11. jan 2024

Prevarena voda nachystana vo flasiach, len som nadypala prasok a supla na 15sekund do mikrovlnky.

helcanw
11. jan 2024

Presne tak ako písala @nyphadora som to robila pri staršom a aj teraz. Večer jedna fľaša hneď do ohrievacky ktorá ide celu noc. Vedľa v davkovacky na mlieko mám prášok, keď sa krpec zobudí len zamiešam a hneď pije a potom supnem do ohroevacky ďalšiu flasu s vodou aby bolo pripravene na ďalšie kŕmenie.