Nohavičkové plienky

23. okt 2022

Ahojte, po dnešnej noci som sa už definitívne rozhodla, že pre syna (14 mes) chcem skúsiť na noc plienkové nohavičky. pomaly každú druhú noc sa preciká. Nie je to tým, že má plienku extra plnú, ale tým, ze on sa v noci veľmi hmýri a plienka sa mu v zapínaní nariasi a preciká ju práve pri tom zapínaní (mokrý bok pomaly až pod pazušku). Veľkosť plienky je dobrá a stáva sa to pri rôznych značkách. Cez deň sa to stane minimálne, asi preto, že mu plienku lepšie držia body (na noc mál len overal na spanie a spací vak).
Takže otázka, poraďte mi prosím plienkové nohavičky (pants), ktoré sa vám osvedčili. Ideálne aj cenovo výhodné.
Pampers pants vraj smrdia tak neviem či ich chcem skúšať, pants má aj babylove, má ich niekto odskúšané?

lenuska9999
23. okt 2022

Používame pampers pants a nesmrdia. Neviem ako je to s nohavičkami od babylove, ale ich plienky mne prišli dosť tenké a malemu sa podarilo plienku precurat Aj cez deň ( nemal ju ja sebe nejak dlho)

rk123
23. okt 2022

tiez pouziva krpata pampers pants night a teda ani mne nesmrdia a este ich neprecikala ☺️

autor
23. okt 2022

@lenuska9999
@rk123
Ok tak asi im dám šancu teda 😀 je veľký rozdiel medzi dennými a nočnými?

tani777
23. okt 2022

Pampers pants aj mne strasne smrdia,pridu mi tenke,ked je plna plienka,tak je strasne studena..mame pampers premium care a tie su ovela lepsie za mna

nikpa
23. okt 2022

Nemyslim si, ze Pampers pants smrdia. Mala som hocijaké pantsky a nie je medzi nimi veľký rozdiel, hlavne čo sa toho držania týka aby sa mu v noci nepohli a neprecikal sa. Inak prečo mu nedáš aj na noc body na plienku? To musí spať v overale? Podľa mňa lepšie body ako aby bol každu druhu noc mokrý.

rk123
23. okt 2022

na den ma pampers premium a na noc pampers night. obe su podla mna ok, ale akoze pouzivame aj ine plienky, tie su 100x prijemnejsie ale ta cena je 🤯😆 takze striedame s pampers.
nocne su tenke ano, ale ja jej ju dam o 19:00 a vyzliekam 7:00 nikdy nebola precikana, ale u chalanov je to mozno ine neviem.
mala aj kolorky night ale tie boli obrovske hrube.
vyskusaj jedno balenie a uvidis. potom mozes skusit inu znacku ☺️

jaskolka
23. okt 2022

Ja som používala nohavičky, keď sa oducal syn od plienok. Jednoducho sa mu ľahko stiahli, hlavne na začiatku, keď ešte vôbec nevedel to "riadiť".
Ale inak som nevidela rozdiel v tom, no celkovo jemu málokedy sa stalo, že by sa precikal v noci. Používala som obyčajne Bevola z Kauflandu, aj plienky aj nohavičky.

surama
23. okt 2022

Tiez pouzivame Pampers pants a nesmrdia. U nas je to take, ze zalezi kolko mliecka maly v noci vypije a ako velmi sa otaca. Ked idu zuby, tak chce aj vela mlieka, aj sa vkuse prehadzuje, takze je rano aj tak precikany, inak nie je. Ale on zas ked je precikany, tak vidno, ze plienka je totalne plna a uz nemala kde vsiakat. Nech uz sa rozhodnes pre akekolvek, tak dobre je dat na noc o cislo vacsiu plienku 🙂

hanaxxx
23. okt 2022

Ja kupujem Huggies, na alze vyjde jedna plienka okolo 50 centov, ale pozdavaju sa mi ovela viac ako pampers, vyzeraju ovela "prirodnejsie" a kedze v noci spotrebuje len jednu plienku, tak sa to da. Na den by som mu najradsej tiez davala huggies, ale to sa mi uz zda trosku pridrahe. Takze cez den ma obycajne pampers pants (skusali sme aj premium ale tie sa mi zdali viac umele a velmi navonane).

jjanulienka
23. okt 2022

Moja precika aj nohavickove plienky 🤦‍♀️

janka_266
23. okt 2022

Dávame na noc pampers pants nočné, ale keďže už stoja 13€, a v akcii 9, tak sa asi vrátime k obyčajným pants 🤣nočné menej smrdia ráno 😃

svetlonos
23. okt 2022

Ahoj, mne smrdia vsetky pampersky okrem tych Pure a tych mini, ktore davali v porodnici. My mame hagys a su super. Zial nie cenovo, ake nepretekaju.

janula12345
23. okt 2022

Doteraz si mala plienky? To ste aj tak dlho vydrzali. Moja mala nohavickove plienky odkedy zacala stvorkozkovat, aj den aj na noc. Co sa tyka znacky- pampers premium care. Klasicke pampersky mi oproti premium care prisli papierove. Tieto su ako bavlnka, makkucke a dost nasaju.

autor
24. okt 2022

Vďaka za každú radu, včera som kúpila pampers pants, tak uvidíme. Na mňa sú teda zbytočne veľa parfumované, tak snáď nebudú malého dráždiť. Zatiaľ táto noc ok, bez precikania 🙂

autor
24. okt 2022

@janula12345 a áno, inak máme normálne plienky, cez deň nie je problém s precikaním, iba v noci.

nina7762
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzuliatko18
27. okt 2022

Malemu davame babylove pants, su v pohode za mna. Aj cenovo.