Do čoho obliecť 6 mesačné dieťa na jar?

zuzsko
18. mar 2013

Ahojte, doteraz obliekam dcerke 5 a pol mesačnej overal (kombinezky) keď ideme von. Neviem ale čo jej mám zaobstarať keď sa oteplí, bude mať cca 6 mesiacov. Nejaký tenký jarný overal? existuje taký? aj keď už máme tých kombinéz dosť za celú zimu, malá s v tom necíti dobre...máte nejaké tipy alebo vaše skúsenosti? Ďakujem.

katka1981
18. mar 2013

Daj jej o jednu vrstvu oblecenia viac ako mas ty, a kedze je v kociku a nebeha tak ju prikry dekou. Ono zavisi aka je teplota, ja si pamatam, ze raz v maji bolo tak chladno, ze som dcerku obliekla ako som bola ja (prechodna bunda) a dala som ju do zimneho fusaku a tak mi vonku spala, strasne fukalo. Ja sa vacsinou orientujem podla teplomera, ja neviem odhadnut teplotu, keby som vybehla na balkon. Ked nechces prechodny overal, daj prechodnu bundu a daj pancusky a teple teplacky alebo rifle, ked bude mat hrubu deku, urcite jej zima nebude. Ja by som urcite pouzila spanielsku deku a keby fukalo tak nanoznik, ten neprefuka. A skusaj ci jej nie je zima, lebo aj medzi babatkami je rozdiel. Moja nikdy nezniesla rukavice, zacala ich nosit az ked mala 2,5 roka a chytala sneh, dovtedy ich nezniesla. Ked zaspala schovala som jej rucky do fusaku, inak mala vonku a mala ich teple.

nikolet_89
18. mar 2013

ahoj oblec ju o jednu vrstvu viac ako seba coz znamena, ja osobne sa obliekam na jar, nohavice + tricko + mikina, takze malej dam tenke pancusky + body z dlhym + mikinu + nohavice a jarnu bundicku ak bude teplo nad 20°C tak body s kratkym a jarna capicka 🙂

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Zobraz