Aký prebaľovací pult kúpiť?

oliviafringe
4. mar 2013

Ahojte mamičky. Čakáme bábätko a nevieme sa s manželom rozhodnúť ako riešiť prebaľovací pult.
1. alternatíva je komoda na šuflíky a na ňu nadstavec + podložka. Nadstavec sa bude dať zložiť a ostane nám už len kus nábytku.
2. alternatíva je plastový s vaničkou, s priehradkami, taký ten dostupný v obchodoch. Je tam viac veci pokope.
Aké máte skúsenosti? Viete poradiť čo sa viac oplatí. Nemám teraz na mysli cenu ale skôr funkčnosť. Či ten rozkladací/skladací vydrží, alebo nie, či nie je labilný. Či to nie je zbytočnosť.
Ďakujem za Vaše skúsenosti a rady. 😉

trasko
4. mar 2013

ahoj ja mam muza stolara vyrobil komodu a podlozku sme kupili.je to tak lepsie kedze meriam 185cm.ten umely nam davali zadarmo,ze je tam aj vanicka atd.ked som to videla tak...ee.je to labilne a uzke.veru ani zadara!

suuzi
4. mar 2013
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

hlavne aby ti vyskovo sedel a aby bol stabilny a, aby si sa vobec nemusela predklanat. ja mam tieto - mam 2 ks, na poschodi a na prizemi http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/10224660/

janaal
4. mar 2013

určite ten s komodou, aj my taký mali a bolo to super. tie plastove su mozno pekne ale totalne neprakticke

silsil
4. mar 2013

ahoj, my to budeme mat tak, ze mame kupenu 4 suplikovu komodu z ikei, dost vysoku - ale aj my sme vysoky, a na nu len dame tu prebalovaciu podlozku tvrdu - a tieto podlozky maju na zaciatku take stupliky co trcia, takze ked to das na tu komodu, a medzi stenou a komodou su tie stupliky tak sa to ani nehybe a ani netreba ziadny dalsi zasah na to 🙂 a je to najjednoduchsie a nalacnejsie riesenie..🙂

luciannka83
4. mar 2013

My prebaľovací pult nemáme a vôbec mi nechýba. Dieťa prebaľujem na posteli. A nemáme ho nie preto, že by sme si to nemohli dovoliť, ale ja si myslím, že je to zbytočná vec. Môj malý ma 10 mesiacov a keby som ho mala prebaľovať na pulte, tak by z neho určite spadol, lebo ten čo robí keď ho prebaľujem,....

A keď predsa podložku chceš, tak si kúp tu s komodou. Ja som tiež uvažovala nad takou alternatívou. No nakoniec som to zamietla.

barbs24
4. mar 2013

@oliviafringe my mame presne ten, ktory je tu na obrazku, znacka CAM, podla mna vobec nieje pravda ze je to neprakticke, je to stabilne, prebalovacu podlozku je mozne pripnut ku kovovej konstrukcii, aby to bolo uplne bezpecne, no my to ani nepripiname lebo je to dost stabilne aj tak. nad komodou som rozmyslala taktiez, ale toto sa v nasom pripade zdalo byt ovela lepsie, pretoze my by sme komodu neskor vobec nevyuzili, a hlavne nemali ju kde dat a klasicky dreveny prebalovaci pult sme zamietli, pretoze vacsinou su vsetky obrovske.

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
margaretka_
28. okt 2021

My mame ten plastovy. Po detoch menime tie vrchne casti, strasne lahko sa to ničí. Ale ak by som mala miesto na komodu, tak by som brala asi to. Z tohto plastoveho iba kopa odpadu ostala vlastne