Ako obliecť novorodeniatko v zime?

zanet1
31. júl 2014

Ahojte baby,
potrebovala by som poradiť ohladne oblecenia babatkav zime. Uz mam v tom chaos. Je tu toho hrozne vela,ale keby ste boli take mile a poradili.
Ako ho obliekat cez den,noc a ked idem na prechadzku.
Viem ,ze von by malo mat o vrstvu viacej ako dospely clovek,takze mozem mu dat body s dlhym rukávom,dupacky s dlhym rukávom,ponozky,musim dat aj kabatik alebo nieco ked dam overal zimny?, capicky,rukavicky ,fusak,deku.
Termin mam v decembri.
A este prosim Vas kde je najaky super obchod kde nakupite vecicky a este Vam aj poradia,okolie Bratislava.
dakujem velmi pekne za ochotu

milota164
31. júl 2014

Ahoj pri novorodencovi je tusim pravidlo 2 vrstvy navyse, kabatik by som pod overal asi nedavala kedze bude mat deku a fusak. Ale zalezi aka bude zima. Doma som obliekala tak ze ked som ja bola v kratko tak mala v dlhych rukavoch, aj tak bola zo zaciatko casto v perinke a v noci tak isto kedze bola v perinke. na to prides casom sama , nestresuj sa tym, ak ti bude nieco chybat dokupis, neboj sa nezmrzne 🙂

meindzi2
31. júl 2014

Ahoj...mne sa mala narodila tyzden pred stedrym dnom, obliekala som ju na vychadzky takto: body s dlhym rukávom a dupacky/ polodupacky, alebo miesto toho vsetkeho len overal, tenky kabatik - len bavlneny, ponozticky a nieco hrubsie navrch - bud som mala overal "medvedika" alebo taku supravicku - fleesove polodupacky a kabatik. Rukavicky, zo zaciatku dvoje, jedny tenunke a druhe fleesove, ked som zistila, ze ma teple rucky aj len v tych fleesovych, tak len tie, dve capicky - tenunku a na to zimnu...mala som taku fleesovu zavinovacku, ked nebola taka zima, tak mala len tu, a tak som ju dala do fusaka a navrch som este prikryla dekou, aby na nu nefukalo. Ked bolo velmi chladno, tak som jej do tej zavinovacky dala este taku tenku deku, to skor aby som jej zakryla hrud, lebo v tej zavinovacke to nebolo az tak dobre. Doma mala zo zaciatku to iste aj na noc aj na den, bud kosielku alebo body s dlhym rukávom, ponozky, ja som jej zo zaciatku nedavala ziadne dupacky alebo polodupacky, lebo som pouzivala normalne plienky a nechcelo sa mi ju stale vyzliekat aj z nejakých nohavic. Stale bola zabalena v zavinovacke. Prezliekala som ju za den aj 6 krat, nakolko mala problemy s grckanim, takze som nerozlisovala denny a nocny ubor. Az neskor som jej zacala davat na spanie overal a cez den body s polodpackami alebo dupackami.

jaaty
31. júl 2014

odporúčam riešiť to až v zime a aktuálne podľa počasia, Je rozdiel, či je nad nulou alebo -10. Určite sama prídeš na to, ako potrebuješ dieťatko obliecť 😉 . Overal a fusak potrebovať budeš a ostatné oblečieš podľa aktuálnej teploty.

moni244
31. júl 2014

ahoj, moja sa narodila minulý január, keď aj v BA bolo tak veľa snehu, doma som jej obliekla body a polodupky, na noc hrubší overal, keďže v perinke ani v spacom vaku nechcela byť a zakryla plienkou, tú jedine zniesla na sebe. Von sme išli prvý krát, keď bolo -6, len v tom, čo mala na sebe som ju dala do zimného overalu, čiapku, do zimného fusaku a vrch ešte prekryla dekou. A to som s ňou chodila na 3 hodinové prechádzky v mrazoch, snehu, lebo len von chcela spať a čím chladnejšie, tým sa jej lepšie spalo. Ono dosť záleží, ako máte teplo v paneláku (my sme mali strašné teplo a skoro sme ani nekúrili), aké bude počasie, lebo napríklad tohto roku by toľko vrstiev ani nebolo treba, zima skoro nebola stačil by asi len zimný hrubý fusak a ja som veci aj zdedila a hlavne som si pokúpila použité tu na bazáre a na burzách materských centier

acer11
31. júl 2014

aaaa konečne dobrá otázka na júl 😀

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka1211
3. aug 2014

Náš eshop je tu preto, aby vás zbavil všetkých zbytočných starostí s detským oblečením.

Detský zateplený overal. Overal má kapucňu, telo je tiež zateplené. Rukavičky na overale sú oddelené, sú spojené s overalom šnúrkou. Spodok nôh sa odnímať nedá, je pevne spojený s overalom. Zapínanie je na dvojitý zips a patentky.

•overal s rukavičkami
•detský overal
•vhodné do pračky
cena-15.50