Aké plienkové plavky na plávanie do bazéna?

michaspi
22. jún 2012

Ahojte kočky-maminy!
Zatial sme pouzivali len plienky do vody, ale kedze budeme pri voide castejsie, radsej by som malej kupla plavky, kt. sluzia aj ako plienka.
Chcem Vas poprosit o nazor - ake mate konkretne skusenosti s plavkami, ktore neprepustia stolicu a pripadne ani moc?
Rozhodujem sa medzi dvomi typmi:
neoprenove: https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-plavky-z...
a klasicke: https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-plavky-z... alebo https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-plavky-z...,
ktory typ je lepsi a preco? zaujima ma hlavne ne/priepustnost, udrzba, aby dfobre sedeli nielen cez pas, ale i cez stehna a podobne.
Pripadne dajte tip na aj na iny druh plienko-plaviek s konkretnymi linkami.
Vopred velka vdaka!🙂

strihalka
22. jún 2012

no my planujem koupit tx neoprenove...prijdou mi nejlepsi

mici11
22. jún 2012

happy nappy urcite odpoucam, my sme pouzivali tie a maximalna spokojnost 🙂. Chodime na kurz plavania od maleho pol roka a odporucala nam ich aj instruktorka a su ozaj dobre. Teraz uz ma maly 3 roky, cize uz mame klasicke, ale kym nosil plienky tieto boli ozaj na nezaplatenie 🙂, ak sa aj stala nehoda vsetko ostalo tam kde malo 🙂 A naozaj dobre sedeli a nenasiakli vodou ako plienky na plavanie, cize, ked maly mal plavat a potom nasledne vyliezt na plavaciu dosku, nemal tazky zadocek...cize nestekala mu voda z plavok ako to bolo pri plienkach na plavanie...

janka_pn
22. jún 2012

my sme mali tie lienkove (ine obrazky) ale moc urcite prepustali. ina nehoda sa nam nestala, ale ak by bolo riedke a dieta ma tenke nozky, tak by podla mna vytieklo. tvrde zadrzia asi vsetky plavky podobneho typu. ak by som sa mala rozhodnut, asi by som volila tie prve. tretie nepoznam...

hoogy
22. jún 2012

najdolezitejsie je aby boli take aby okolo noziciek dobre drzali keby nahodou bola stolica aby neunikla. tie posledne plavky rozhodne nie. moc prepustia vsetky plavky aj tie co su plienkove plavky.

pimpulienka
23. jún 2012

happy nappy mame a super. som spokojná

vsevedka
31. júl 2012

aj my uvazujeme o kupe tych happy nappy no nie je mi jasne ako to funguje...pisu vsade ze prepusti moc zo 60% von no mna zaujima ci sa dostane okolita voda aj dnu alebo nie....ja potrebujem aby sa voda nestala k malemu dnu do plienky a nechytil daku infekciu...dakujeme za vase rady!

aalexis007
31. júl 2012

My máme zn. bambinomio - http://www.bambini.sk/sk/7910/368/bambino-mio-p... a som spokojná 🙂

iqshow
3. dec 2012

skús sa kuknúť po tejto stránke
http://www.astratex.sk/plavky/ sú dosť dobrej cene.

mysiatko
9. jún 2013

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.

rainbow0508
10. jún 2013

my sme mali obyc z tesca a boli sme spokojni

anickad77
10. jún 2013

Ahoj, my máme tieto a sme velmi spokojní, malinký má 16m, určite odporúčam 🙂
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

matulienka7
18. jún 2014

Odporucam Ti neoprenove plavky freds swim academy. Splnaju najprisnejsie hygienicke normy a prisne pravidla plavarni... Mame s nimi velmi dobre skusenosti. Nase deti ich pouzivaju uz od 3 mesiacov. Maju natahovaci opasok. Okrem toho maju tepelno-izolacne vlastnosti.
http://www.swimtrainer.info/produkt/plavky-pre-...
Prajem Ti krasny cas s dietatkom vo vode 😉

wal
12. apr 2015

Ak vyjdeme z bazéna,musia neoprenove nohavičky vyschnúť a znova sa dajú obliecť? Alebo po "nehode" a následnom vypratí,za ako dlho môžme späť do vody?

migely
29. apr 2015

pampers splashers