Skoro trojmesačný synček odmieta jesť a plače

lillona
7. feb 2014

Moj syncek bude mat za tyzden 3 mesiace. Doteraz velmi pekne papal, pri kazdom papani vypil 120 ml UM. Tento tyzden, ked mu dam papat pride asi tak do polovicky tejto davky a zacne velmi plakat. Aj ked mu prilozim znovu flasku , tak potiahne z nej mozno zo tri krat a znovu plac. Vie mi niekto poradit, cim to moze byt? Takisto aj pri zaspavani. Vecer sa asi okolo deviatej napapal a ulozil do postielky, zachvilku spinkal. A teraz pred spanim dlhy plac. 😢

klh013
7. feb 2014

@lillona Ahoj, a nebolí ho bruško? lebo ak sa pri papaní nahltá vzduchu, tak môže byť že ho to začne boleť,tlačiť a preto ani nespapá všetko. Ked plače a krčí nožky smerom k hrudniku, tak to ho asi pravdepodobne vtedy bolí bruško.

anya27
7. feb 2014

Mame ten isty problem, pomaha nam nechat odgrgnut, chviku pockat a krmit dalej. A tak isto place pred spankom, tak sa nosime, ale chce byt iba hlavou hore, tak zaspi, potom spinka na brusku do dalsieho krmenia.

lillona
autor
7. feb 2014

Ja presne robievam to iste, nechavam odgrgnut aj pocas jedenia. Ale akoby to prestalo ucinkovat. Neviem ci ho boli brusko. Mali sme problemy s kolikami prvy mesiac, vtedy som to na nom jasne videla, ze ma krce, ale teraz sa mi nezda, ze by ho bolelo brusko.

anya27
7. feb 2014

@lillona my mame dvojicky a robia to obaja ale nie pri kazdom krmeni. Ja si naozaj myslim, ze to bude tym vzduchom. Nasi papaju 150, niekedy im este musim dorobit viac. Uz sa tesim na prikrmy, myslim, ze sa to trosku zlepsi potom. A ten plac, netrva dlho, ale musime nosit kym nezaspia 🙂
Ako ti spi cez den a v noci? My budeme mat 3 mesiace 12.02.

svetlusska
7. feb 2014

neviem ako je to s nekojenymi detmi ale nemoze mat v puse zabu-biely povlak?ale to ma len tak napadlo

lillona
autor
7. feb 2014

my budeme mat 3 mesiace 14.2. tiez to nerobi pri kazdom jedeni. pozerala som mu do pusy , ci tam nieco nema, ale nic som nenasla. myslim, ze keby tam nieco bolo, tak by asi nedudloval. Teraz zacina byt cez den viac hore ako inokedy, kedze zacina vnimat hracky a kolotoc. V noci sa bud zobudi okolo druhej az tretej, alebo potiahne az do piatej rana s tym , ze papa naposledy okolo osmej az deviatej.

dobromila1111
7. feb 2014

Nas to tiez robil,jedlo som mu musela doslova nutit.Az potom mi doslo,ze mu davam asi vela..Znizili sme davku,zo 120ml na 100 a vsetko sa upravilo.Potom neplakal ani pred spanim,zaspinkal pekne sam.

sandeman
8. feb 2014

@lillona ahoj nemenila sa si mu nahodou cumel na flaske?lebo aj mne sa stavalo ze ked som vymenila cumel tak mala plakala a potom som zistila ze jej netecie mliecko lebo dierka bola upchata,prevarila som ihlu a znova prepichla...

lillona
autor
10. feb 2014

no uz sa to zlepsilo. este v ten den kakal zelenu stolicu. neviem ci mu nesadol cajik, lebo nic ine ma nenapadlo. cumel som mu nemenila.

pipinka4
10. feb 2014

@lillona ahoj.hm neviem ale moze to byt aj tym ze podla mna 3 mesacne babo papa vela 120ml . Moze byt aj presytene.my mali podobny problem az ked mi svagrina povedala ze na 3 mesiace papa vela.ako sme zacali davkovat tak ako je dane prislusnemu mesiacu vsetko sa uplne zlepsilo.vyskusaj menej zatazovat malemu zaludok.mozno to pomoze.

lillona
autor
10. feb 2014

on 120 papal este nemal ani dva mesiace. pytal si, 90 mu bolo malo. doteraz vzdy vsetko spapal. dnes nechal iba raz trosku mliecka.