Ohrievač mlieka Avent

maruska24
28. jún 2016

Kupili sme ohrievac mlieka avent dieta je plne kojene ziadne prikrmovanie. Nakolko sme pozvany na svadbu a tiez musim absolvovat nejake dlhsie vysetrenia ohrievac by mal sluzit hlavne na ohrev mlieka z chladnicky ci mrazaku. Zatial sme ho nepouzili mlieko z chladnicky mi skislo hned na druhy den a z mrazaku neviem ako pouzit kde sa to rozmrazuje. Mate ho niektora doma a viete mi poradit ako na to kolko vydrzi mlieko v saciku na to urcenom v mrazaku kolko v chladnicke a ako bolo dieta spokojne s ohrievanym mliekom?

lubinkas
28. jún 2016

@maruska24 Mlieko v chladnicke moze byt max. 24 hod. V mrazaku max. 3 mesiace. Vytiahnute mlieko z mrazaku mozes dat hned do ohrievaca, zapnes na zohrievanie mrazeneho mlieka, predpokladam, ze musis nastavit mnozstvo mlieka ake chces zohriat a pustis. Ja som sa najskor branila pouzivaniu ohrievaca, ale zistila som ze je to velmi sikovna a prakticka vec a velmi rychlo som si nan zvykla🙂. Ale teda ja som ho pouzivala na stravu. Mlieko som vzdy "po spotrebe" vyhadzoavala, kedze sme ho nikdy nepotrebovali.

sara07
30. jún 2016

ja som ohrievala aj vo vodnom kupeli ale ked bola laktačná kríza nič nebolo lepšie na preklenutie alebo ked som musela odbehnúť, Máš k tomu návod ako presne ohrievať, odsaté mlieko ja som do 12 hod spotrebovala ak bolo v chladničke, mrazák do 2 mesiacov a nikdy nebol žiadny tráviaci alebo pod. problém
Zmrazené mlieko som na 4 hod dala do chladničky ,rýchlo sa rozmrazilo a potom do toho vodného kupela na chvilu

maruska24
autor
7. júl 2016

a ešte baby čítala som že odsaté mliečko treba schladiť a tak dať do chladničky, je to pravda?

sara07
7. júl 2016

@maruska24 to som nečitala, ja som ho dala hned do chladničky, a tak po hodine z chladničky do mrazničky, no len ako chceš vonku schladiť ? na vzduchu v lete napr ?