3-ročná dcérka odmieta jesť

zojkula
17. sep 2023

Ahojte potrebujem poradiť mam 3 ročnú dcérku ktorá odmieta jesť. Okrem pastekoveho chleba nič nejedla. A dnes už ani ten nechce. A i jogurt ani salamový chleba,ani varené jedlo neviem co mam robiť.

marianarem
17. sep 2023

@zojkula A to je tak len dnes alebo uz dlhsie. Ak len dnes moze na nu liezt nejaka viroza.

nikpa
17. sep 2023

@zojkula tak pasteku a salám ozaj jesť ešte nemusí. Ostatné dokola len núkať a nedávať žiadne hlúposti, myslím niečo ako chrumky a pod. Tiež mám občas problém, že 2,5 ročny nechce jesť aj týždeň, len mlieko pred spaním. A počas dňa max. suché pečivo.

alexandraas
17. sep 2023

Ja mam 2 rocneho a je to sem tam velka bieda,zo zaciatku som si aj poplakala,ved nenecham si dieta hladne,davala som si to za vinu ze robim nieco zle..😁 s odstupom casu nenutim,len ponukam ponukam dookola..hladom neumrie neboj sa, u nas su dni ked sa tesim kolko toho zjedol a su dni ked je o vode, par lyzickach polievky,jogurte a tym konci den...skus sirup pediakid mne ho odporucili v lekarni

lilizzachy
17. sep 2023

@zojkula ak to trvá dlhšie choďte k lekárovi, u nás malej zobrala krv a nasadila tabletky peritol, trochu to pomohlo aj keď to stále nie je žiadna sláva

mooonika1975
17. sep 2023

Akože sa to asi nebude páčiť, ale chválabohu , že ho nechce - ten paštekový chleba. Skúsiť vitaminy na podporu papania a nedávať ale nič, sladké vodičky, sladké nič, ani slané hovadiny.